Rengøring, Papir & Kemikalier
Køkken & Takeaway
Tøj, Sko & Tilbehør
Kontor & ergonomi
Pakning & Forsendelse
Barudstyr
Skadedyr, Beskyttelse & Sikkerhed
Indretning & Gaver
Værktøj, Maskiner & Vogne
Elektricitet & Belysning
Sommar
Profiltrykte artikler
Tilbage Hjem Kundeservice Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål.

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål om vores købs- og leveringsbetingelser, leverancer, returneringer og klager, brugerkonti, betalinger og produktrelaterede forespørgsler med mere. Vi er her for at hjælpe dig!

Her kan du læse de gældende handelsbetingelser - Tingstad salgsbetingelser.


Muligheden for at ændre en ordre afhænger af ordrestatussen. Hvis ordren allerede er pakket, er det desværre ikke muligt at foretage ændringer. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du ønsker oplysninger om din ordrestatus.

Leveringstiden afhængig af hvor i landet, varerne skal leveres. De fleste varer leveres inden for 2-4 hverdage.

I vores introduktionsbrochure til e-handel har vi samlet alle de oplysninger, der kan være relevante for dig som kunde, fx hvordan man navigerer på hjemmesiden, afgiver en ordre, opretter personlige indkøbssedler etc.

Vi leverer til Danmark, Sverige, Norge og Finland.


Reklamation / Returneringer

Vi har to alternativer til at bestille en returnering/reklamation.

  • Alternativ 1: Log ind med dit brugernavn og adgangskode.  Gå til ”Mine sider” og vælg derefter ’’Mine reklamationer’’. Udfyld derefter formularen og send din forespørgsel ind til os. 
  • Alternativ 2: Ring til vores kundeservice for at bestille en returnering/reklamation.

En returseddel sendes til dig via e-mail eller post. Denne skal vedhæftes emballagen og afhentning sker af fragtfirmaet. Returudgiften varierer alt efter antallet af ​​varer, der skal returneres. Hvis årsagen til din returnering skyldes fejl fra Tingstads side pålægges du selvfølgelig ingen ekstra udgifter.

Tænk på, at ingem emballager og æsker må være brudte, hvis vi skal tage varer retur.


LOG IND / KONTO

Ved at udfylde formularen under Log ind - Glemt adgangskode. Du kan også kontakte os via chat.

Du finder alle dine lister under Mine sider. Husk, at du skal være logget ind. Du logger ind med brugernavn og adgangskode øverst i højre på hjemmesiden.

  • Har du ikke handlet hos Tingstad tidligere, bedes du udfylde formularen Bliv kunde, under Log ind/Registrer på startsiden.
  • Er du registreret kunde, men har ikke tidligere handlet på hjemmesiden, bedes du kontakte os via e-mail på kontakt@tingstad.

Nej, Tingstad henvender sig til virksomheder og organisationer. For at kunne handle hos os skal man have et CVR-nummer.


Betalning

Er priserne med eller uden moms?

Alle priser på vores hjemmeside er angivet eksklusiv moms. For at se priserne med moms skal du klikke på indkøbskurven og ændre momsindstillingen.

Hvilke betalingsmidler kan jeg anvende?

Hos os kan du betale med Visa og MasterCard. Gælder kun i Sverige.

Du kan også anmode om at betale mod faktura, hvorefter vi foretager en kreditvurdering af din virksomhed. Når ansøgningen er behandlet og godkendt, kan du handle hos os.


Produktspørsmål / Support

Find det aktuelle produkt på vores hjemmeside og klik på "Produktoplysninger". Hold øje med glas- og gaffelsymbolet, der angiver, at produktet er testet og godkendt til fødevarer i overensstemmelse med de gældende EU-direktiver. Produktdeklarationen beskriver også produktets egenskaber samt ved hvilke temperatur, det kan anvendes.

Find det aktuelle produkt på vores hjemmeside og klik på pfd'en "Sikkerhedsdatablad". Du kan også downloade dokumentet. OBS! Sikkerhedsdatabladet findes kun på kemiske produkter, der er omfattet af kravene i REACH-forordningen 1907/2006.

  • EMB = er en forkortelse for emballage. Produkterne er pakkede i en æske med yderemballage.
  • INEM = er en forkortelse af inderemballage.  1 inderemballage er en salgsenhed, som kan sælges for sig selv eller som en del af en større kasse eller æske.  Eksempel: Engangshandsker kan sælges i emballager med 200 handsker (inderemballage) og i en hel æske indeholder 10 inderemballager.
  • RL = er en forkortelse af rulle.

Den første producentansvar blev introduceret i 1994, og Tingstad har været tilsluttet FTI (Emballageindsamling) for at imødekomme de lovgivningsmæssige krav, der påvirker os.

I 2022 besluttede regeringen om en ny opdateret producentansvar, hvilket betyder, at alle virksomheder, der fylder, producerer, importerer, introducerer eller sælger emballage eller emballerede varer, er ansvarlige for at genanvende de produkter, der er sat på det svenske marked. Ansvaret reguleres i SFS 2022:1274, den såkaldte Emballageforordning, og gælder for alle typer materialer som plast, metal, papir og bølgepap. Forordningen sigter mod at reducere mængden af emballage og emballageaffald, begrænse miljøskadelig virkning, øge producentansvaret, tage hånd om vores emballageaffald, reducere forsøpling og øge materiel genanvendelse for at opnå vores mål.

For at imødekomme de yderligere krav, der er pålagt opdateringen af ​​Emballageforordningen, omdannes FTI til et nyt selskab kaldet Swedish Business Producer Responsibility AB (NPA) fra den 1. januar 2024. Nye ejere af NPA er brancheforeningerne Dagligvaruleverantörerna (DLF), Svensk Dagligvaruhandel, Svensk Handel, Sveriges Bryggerier og Sprit & Vinleverantörsföreningen (SVL).

NPA, ligesom FTI, opererer helt uden profitinteresse, og ingen økonomisk udbetaling til ejerne er tilladt. Dette er for at sikre, at omkostningerne ved indsamling og genanvendelse minimerer påvirkningen af ​​priserne på varer. NPAs opgave er at sikre, at emballage i Sverige indsamles og genanvendes. Alle virksomheder, uanset om de er producenter, importører, restauranter eller butikker, er ansvarlige for den emballage, de bruger.

Tingstad er tilsluttet NPA. Vi betaler månedlige emballagegebyrer til NPA for hver solgt pakke af alle relevante materialer såsom plast, metal, papir og bølgepap. Disse gebyrer er baseret på produktets vægt, og aktuelle emballagegebyrer kan findes på NPAs hjemmeside. Det betalte gebyr er beregnet til at finansiere håndteringen, så emballagen kan genanvendes til nye produkter. Dette gebyr sendes derefter videre til vores kunder.

Ved at købe din emballage fra Tingstad bidrager du som kunde til at tage ansvar for de produkter, du sælger, og du kan være sikker på, at emballagegebyrer betales.

  • Besøg venligst https://npa.se/en for mere information.
  • Du kan også finde konsolideret information, herunder emballagegebyrer, på vores videncenter FTI bliver NPA.
Tingstad Kundservice - Kontakta oss

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi hjælper dig med dine spørgsmål!

Kontakt os

Desværre er ingen online, men du kan sende os en e-mail til kontakt@tingstad.dk!

Hurtige links

Information