Rengøring, Papir & Kemikalier
Køkken & Takeaway
Tøj, Sko & Tilbehør
Kontor & ergonomi
Pakning & Forsendelse
Barudstyr
Skadedyr, Beskyttelse & Sikkerhed
Indretning & Gaver
Værktøj, Maskiner & Vogne
Elektricitet & Belysning
Sommar
Profiltrykte artikler
Tilbage Hjem Kundeservice Retur og reklamation

Retur og reklamation

Vi på Tingstad værdsætter din kundetilfredshed og stræber altid efter at tilbyde produkter af høj kvalitet. Hvis du af en eller anden grund ikke er helt tilfreds med dit køb, er vi her for at hjælpe med returneringer og reklamationer i henhold til vores politikker nedenfor.

Returneringer

Erhvervsretur

For vores erhvervskunder modtager Tingstad returnering af lagerførte varer under visse betingelser:

  • Returneringen skal meddeles til vores kundeservice inden for 8 dage fra forventet ankomstdato.
  • Varerne må ikke have været brugt og skal være i salgbar stand. Kun neutrale varer tages retur.
  • Særligt bestilte varer med f.eks. tryk eller broderi kan ikke returneres.
  • Madvarer, specialbestillingsvarer og ADR-klassificerede varer kan heller ikke returneres.

Der påløber et returgebyr afhængigt af mængden af varer, der skal returneres. Ved fejl fra vores side pålægges ingen ekstra omkostninger.

Privatperson

Hvis du handler som privatperson, har du ifølge forbrugerbeskyttelsesloven ret til 14 dages fortrydelsesret ved fjernsalg.

Returneringsproces

For at initiere en returnering kan du enten kontakte vores kundeservice pr. telefon eller e-mail og angive dit ordrenummer og en beskrivelse af produktet / produkterne, der skal returneres. Alternativt kan du logge ind på Tingstad.com, gå til "Opret Retur / Klage" under "Mine Sider", udfylde formularen og sende den til os.

Vi sender dig en forsendelsesmærkat til returneringsvarerne via e-mail. Vedhæft denne til returneringsvarerne, og de vil blive afhentet. Alternativt sendes forsendelsesmærkaten med posten, og når den er vedhæftet returneringsvarerne, skal du kontakte kundeservice for at bestille afhentning.

Bemærk, at emballage og kasser ikke må være brudt for, at vi kan acceptere varer til returnering.

 

Klager

Hvis du opdager en fejl på et produkt, der ikke skyldes normal slid eller brug, eller hvis produktet ikke svarer til beskrivelsen på vores hjemmeside, har du ret til at klage over produktet. Klagen skal foretages inden for en rimelig tid efter, at fejlen er opdaget. Vi vil afhjælpe fejlen ved enten at reparere, erstatte eller refundere produktet.

Klageproces

Klager over forkerte leverancer eller defekte varer skal foretages inden for 8 dage fra ankomstdatoen. Transportskader skal rapporteres straks.

Når du klager gennem vores kundeservice, skal du angive dit ordrenummer, når du klager over varer. Hvis produktet er beskadiget, eller hvis der er skader på pakken, beder vi dig også om at vedhæfte et billede af produktet / pakken i forbindelse med klagen.

Du kan også klage over varer ved at logge ind på Tingstad.com. Gå til "Opret Retur / Klage", som du finder under "Mine Sider". Udfyld formularen og send den til os. Vi vender tilbage med information inden længe.

 

Tilbagebetaling

For privatpersoner sker tilbagebetaling til betalingsmetoden, der blev brugt ved købet, inden for 14 dage fra den dato, den godkendte returmodtagelse ankommer til vores lager. For virksomheder oprettes en kreditnota ved godkendt retur fra den dato, returmodtagelsen ankommer til vores lager. Kreditnotaen kan bruges til at trække fra ved fakturabetaling eller kontakte vores økonomiafdeling for udbetaling.

 

Læs mere

For detaljerede vilkår vedrørende returneringer og klager, besøg vores salgsvilkår. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice for yderligere oplysninger.

Kontakt os.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

Klik her

Ofte stillede spørgsmål (FAQ).

Her finder du fælles spørgsmål om Tingstads produkter og tjenester.

Klik her

Knowledge rules.

In our knowledge center you can get tips about different products, materials and you can find guides that can help you in your daily work rutine. 

Read more

Desværre er ingen online, men du kan sende os en e-mail til kontakt@tingstad.dk!

Hurtige links

Information