Rengøring, Papir & Kemikalier
Køkken & Takeaway
Tøj, Sko & Tilbehør
Kontor & ergonomi
Pakning & Forsendelse
Barudstyr
Skadedyr, Beskyttelse & Sikkerhed
Indretning & Gaver
Værktøj, Maskiner & Vogne
Elektricitet & Belysning
Sommar
Profiltrykte artikler

Vores logistik.

Logistik har altid været vigtigt for os. Vores moderne logistikcenter er et eksempel på dette. Der har vi plads til 66.000 pallepladser fordelt på et areal, som er lige stort som 5 fodboldarenaer. Det gør, at vi kan tilbyde dig, som kunde, Nordens største lagerførte sortiment af forbrugsprodukter og arbejdstøj til din branche. 

At en stor andel af varerne er på lager hos os betyder, at du får en hurtig leverance af en komplet ordre. Takket være både egne lastbiler og et højt udviklet distributionsnet, når vores produkter ud i alle hjørner i Norden med en leverance præcision på 99,5%.      

I vores logistikafdeling arbejder 165 medarbejdere, og lagerproduktionen holdes i gang med toholds skift. Vi har 86 plukke-trucks, og hver dag sendes 18.000 ordrelinjer ud fra vores lager. Det svarer til omkring 35 lastbiler dagligt med fornødenheder til virksomheder i Sverige, Norge, Finland og Danmark. 

For at kunne opretholde en så høj lagerproduktion stilles der særlige krav til udstyret. Løbende investeringer i IT, udstyr, personale og køretøjer foretages derfor konstant.  

På vores lager arbejder vi både med kvaliteten på varernes emballage og hvordan de pakkes. Din palle skal nå dig med de rigtige varer til rette tid og desuden på en palle af god kvalitet samt med varer, som er pakkede og plastede på den rigtige måde for at mindske risikoen for transportskader. Det gør det desuden nemmere for vores kunder at tage imod og kvittere for godset. 

Hurtige fakta om vores Logistikcenter.

  • Bygningen er på 33.000 kvadratmeter, hvilket svarer til  5 fodboldbaner
  • Hver dag forlader 35 lastbiler vores lager med varer til vores kunder
  • 165 medarbejdere arbejder med at få vores logistikafdeling til at køre i 2 skift
  • Vores 86 trucks plukker hver dag 18.000 ordredag
  • På en almindelig dag tager vi imod 8 containere og 35 lastbiler med indkommende varer 

Tag en rundtur i vores logistikcenter.

I 2014 åbnede vi 32 porte til vores nybyggede lager.

Afspil film

Den riktige pris.

Hos Tingstad har vi en åben og ærlig prisstrategi. Når vi forhandler os til lavere priser, sænker vi tilsvarende priserne for vores kunder. Vi vil gøre dit indkøbsarbejde nemmere ved at garantere dig en pålidelig, stabil og ærlig prissætning. 

Bæredygtighed.

Vores opgave er at sikre kunderne en god brugeroplevelse og varer til tiden. Læs mere om, hvad det betyder i praksis.

Bæredygtighed

Om Tingstad.

Tingstad er en stærk familievirksomhed med rødder i Göteborg. Vores vision er, at skabe en nemmere hverdag for alle, der driver en virksomhed. 

Læs mere

Desværre er ingen online, men du kan sende os en e-mail til kontakt@tingstad.dk!

Hurtige links

Information