Rengøring, Papir & Kemikalier
Køkken & Takeaway
Tøj, Sko & Tilbehør
Kontor & ergonomi
Pakning & Forsendelse
Barudstyr
Skadedyr, Beskyttelse & Sikkerhed
Indretning & Gaver
Værktøj, Maskiner & Vogne
Elektricitet & Belysning
Sommar
Profiltrykte artikler

Alt til din virksomhed.

Siden 1959 har Tingstad leveret forbrugsvarer, arbejdstøj og udstyr til små og store virksomheder i Norden. Vores sortiment består i dag af over 120.000 varer fra over 400 mærker for at støtte alle virksomheders aktiviteter. Vi taler om de produkter, der skal være der, for at virksomheden kan køre problemfrit. Uanset om du driver en restaurant, en café, en butik, et kontor, et værksted eller enhver anden type virksomhed, kan du finde alt, hvad du har brug for hos os. Altid til den rigtige pris og med hurtig levering. Vi hos Tingstad er stolte af at være en pålidelig partner for vores kunder. Tingstad - vi har det.

Vita blommor mot en blå himmel.

God sommer!

I sommerugerne 28-31 holder vores kundeservice åbent kl 8.00-16.30. Dog kan leveringstiderne hos vores fragtfirmaer være lidt længere grundet helligdage, og vi anbefaler derfor, at du er ude i ekstra god tid med din ordre.

God sommer!

Kontakt Os
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Den rette pris direkte.

Hos Tingstad har vi en ligetil og ærlig prisstrategi - Vi giver dig den rette pris direkte. Kort sagt, når vi forhandler lavere priser, sænker vi priserne tilsvarende til vores kunder. Hvis vi kan gøre dit indkøbsarbejde nemmere ved at garantere dig en pålidelig og ærlig prissætning, har vi lykkes.

Desværre er ingen online, men du kan sende os en e-mail til kontakt@tingstad.dk!

Hurtige links

Information