Rengøring, Papir & Kemikalier
Køkken & Takeaway
Tøj, Sko & Tilbehør
Kontor & ergonomi
Pakning & Forsendelse
Barudstyr
Skadedyr, Beskyttelse & Sikkerhed
Indretning & Gaver
Værktøj, Maskiner & Vogne
Elektricitet & Belysning
Sommar
Profiltrykte artikler
Tilbage Hjem Opvaskeservice

Professionel opvaske-service for selskaber.

Vi tilbyder vores kunder en professionel opvaske-service for restauranter, hotel og selskaber. Med over 10 års erfarenhed og mange talentfulde opvaske-teknikere kan vi tilbyde en moderne opvaske-service. Vores egenudviklede opvaskemiddel garanterer et godt resultat hver gang. I vores sortiment finder du miljømærket opvaskemiddel, tørremiddel, afkalkningsmiddel og skyllemiddel med mere, der er prissatte efter vores strategi – Korrekt pris direkte.

Vi har udviklet en moderne opvaskeservice for selskaber med opvaske-teknikere der arbejder med både service og forebyggende vedligeholdelse. Vi har opdateret doseringsudstyr og udvikler vores opvaskekemikalier kontinuerligt.

På denne side kan du lære mere om vores service. Kontakt os meget gerne så vi kan give Dem mere information om vad vi kan lave for Dem og Deres virksomhed.

Lad os kikke på deres opvaskeøkonomi og give Dem en omkostningsbesparende offerte.

 

KONTAKT OS

 

         E-mail            +45 78 72 94 80

Vad kan du forvente af Tingstad opvaskservice?

Rätt pris direkt

Den rette pris.

På Tingstad har vi en ret frem og ærlig prisstrategi. Vi ger kunder den rette pris direkte.

Goda diskresultat

Gode opvaskeresultater.

Vi produktudvikler hele tiden vores Tingstad-kemikalier udfra den feedback vi får fra vores kunder. Vi vil at beskidt opvask skal vare et minde blot.

Rätt dosering

Korrekt dosering.

Vi hjælper Dem med Deres opvaskeværelse-økonomi gennem at sørge for at De har opvask-kemikalier og doserings-udstyr der passer den type vand De har og den type materialer Deres tallerkner etc. er lavet af. 

Service och funktionskontroll

Service & funktionskontrol.

Gennem vores dygtige serviceteknikere tilbyder vi professionel service og vedligeholdelse. Opstår der et problem med Deres udstyr kan vi hurtigt vare på plads for at finde en løsning på problemet.

Jour på helger

Jour i weekenden

Vi hjælper Dem også i weekenden. Bare ring vores jour-nummer så får du hjælp – +46 (0)31 - 3815340.
(Gælder for svensk kunde.)

Miljömärkta alternativ

Miljømærkede alternativ.

I vores sortiment finder De flere forskellige miljømærkede alternativ til opvaskemiddel, tørremiddel, håndopvaskemiddel med mere.

Kunder Der har valgt Tingstad Opvaskservice

Diskservice.jpg

Interesseret?

Uanset om du er ved at starte en helt ny virksomhed, har udstyr der skal moderniseres eller bare vil se hvilke alternativer der findes på markedet, er du altid velkommen til at kontakte os.

VI ER HER

Ring, send en e-mail eller chat med os. Med vores egne opvasketeknikere og servicebiler er hjælpen altid tæt på.

DIN PERSONLIGE OPVASKETEKNIKER

Vi forbinder dig med en af vores erfarne og dygtige opvasketeknikere baseret på hvor i Sverige din virksomhed er placeret.

BESØG

Vi kommer ud til dig for at sammen beslutte hvilket udstyr og produkter der passer bedst til din virksomhed.

LEVERING

Vi monterer udstyret og leverer produkterne. Hurtige leverancer er altafgørende, da vi ved at virksomheden går i stå, hvis opvasken ikke bliver ren.

 

         E-mail            +45 78 72 94 80

Har du brug for hjælp nu?

Kontakt vores opvaskeservice, og vi vil hjælpe dig.

Man - tors:     08.00 - 16.30
Fre:                 08.00 - 22.00
Weekend:       10.00 - 22.00

+45 78 72 94 80

telefon.png          
Tingstads diskskola
Alt du har brug for at vide

Tingstads opvaskeskole.

Her kan De lære mere om opvask. Lær dig mere om opvaskeprocessen, opvaskeudstyr, restaurantopvaskemaskiner og de forskellige faktorer der påvirker opvaskeresultatet. Gennem kundskab om opvaskeprocessen kan De nå bedre opvaskeresultater samtidigt som De mindsker Deres forbrug af kemikalier, vand og energi.

Læs mere

Du kan også være interesseret i

Tingstad Skadedjurskontroll

Skadedyrsprogram.

Vores skadedyrsbekæmpelsesprogram er tilpasset til at give dig et langsigtet og bekymringsløst resultat. Vores skadedyrsbekæmpende teknikere har den nødvendige viden til at give dig konkrete råd om, hvad der kan forbedres i din virksomhed for at holde skadedyr væk.

Læs mere
Tingstad Matsäkerhetsprogram

Fødevaresikkerhedsprogram.

Vores fødevaresikkerhedsprogram er designet til kommercielle køkkener, restauranter og købmandsforretninger. Vi udfører hygiejneinspektioner og giver dig viden om eventuelle mangler i din virksomhed, udarbejder handlingsplaner, følger op og hjælper dig med dokumentation, som myndighederne kræver for god madhygiejne.

Læs mere
Första hjälpen

Førstehjælp & øjenbrusere.

Skulle ulykken opstå, er det altid godt at være godt forberedt med en opdateret førstehjælpsstation. Derudover er vaskerummet et sted, hvor stærke kemikalier forekommer. Det er også en god ide at have en øjenbruserstation lige ved hånden for hurtigt at kunne skylle øjnene.

Til området

Desværre er ingen online, men du kan sende os en e-mail til kontakt@tingstad.dk!

Hurtige links

Information