Rengøring, Papir & Kemikalier
Køkken & Takeaway
Tøj, Sko & Tilbehør
Kontor & ergonomi
Pakning & Forsendelse
Barudstyr
Skadedyr, Beskyttelse & Sikkerhed
Indretning & Gaver
Værktøj, Maskiner & Vogne
Elektricitet & Belysning
Sommar
Profiltrykte artikler
Tilbage Hjem Rengøringsvirksomhed

Rengøringsvirksomheder.

Tjek vores tilpassede sortiment til rengøringsfirmaer! Vi har samlet arbejdstøj, rengøringsmidler, rengøringsredskaber, maskiner og meget mere her på Tingstad.com!

Två påsar kaffe placerade på en stol, den ena bredvid den andra.

Oplev Rubinen's Coffee Roastery.

Prisvenligt og så lækkert, med nødde- og chokoladetoner. Du har vel ikke misset vores velsmagende kaffeblandinger og bønner fra Rubinens Kafferisteri! Bønnerne i vores kaffeblandinger er nøje udvalgt og ristet med slow roast, som får det bedste frem i hver bønne og giver en mere afbalanceret smag. Den, der venter på noget godt, kan vente sig en god kop kaffe.

Læs mere
5,4 miljoner flaskor förhindrade!

5,4 millioner flasker forhindret!

Siden 2021 har Tingstad været en stolt partner hos Plastic Bank. I 2022 lancerede vi nye pumpe-sæber og rengøringssprayer, mærket med Plastic Banks symbol. For hver solgt flaske, i samarbejde med Plastic Bank, forhindres 5 plastikflasker i at ende i havet. Fra salgsstarten indtil nu har vi forhindret 5,4 millioner flasker i at ende i havet.

Læs mere
Panter powered by Tingstad

Cirkulér mere - Bliv en Panter!

Med vores totalløsning til genanvendelige emballager, Panter powered by Tingstad, får du muligheden for at tilbyde dine kunder en mere bæredygtig take-away oplevelse! Kunden scanner, låner og returnerer. Så simpelt er det faktisk. Med vores krus og beholdere til genbrug får du produkter, der kan cirkulere 500 gange med hjælp fra Panters webapp. Gør som mere end 750 kunder allerede har gjort, og tilslut dig i dag!

Læs mere
Katalogen "Hållbarhetsredovisning 2023" upplagd på ett träbord med en kopp cappuccino brevid.
BÆREDYGTIGHEDSRAPPORT 2023

Hvordan lykkedes vi med målene i 2023?

I vores bæredygtighedsrapport forklarer vi, hvordan vi har identificeret hvilke mål, vi skal arbejde med, og rapporterer, hvad vi har arbejdet med inden for hvert mål, og hvordan vi har lykkedes at nå dem.

BÆREDYGTIGHEDSRAPPORT 2023

Vi leverer på bølgepaller!

Vi er glade og stolte over nu at kunne levere dine varer på bølgepaller. Fordelene er mange, både for dig som kunde, for os i Tingstad og ikke mindst for miljøet! Lettere paller er nemmere at håndtere og producerer mindre emissioner.

Tingstad rådgiver

Rengøring med optimale resultater.

Her finder du artikler, der gør rengøringen nemmere og mere effektivt. Med farvekodede mikrofiberklude og -mopper, rengøringsmidler, rengøringsbælter, rengøringsvogne, kildesorteringsskabe og skraldestativer er det nemmere at bevare et højt rengøringsresultat og samtidig holde orden.

Læs mere

Når uheldet er ude.

I vores sortiment finder du robuste og funktionelle forbindingskasser, førstehjælpskasser og skabe til alle typer arbejdspladser.

Se produkter

Rent og pænt i alle miljøer.

Alle virksomheder har brug for rengøringsartikler. I vores sortiment har vi produkter til både professionel og hurtig rengøring.

Se produkter

Desværre er ingen online, men du kan sende os en e-mail til kontakt@tingstad.dk!

Hurtige links

Information