Rengøring, Papir & Kemikalier
Køkken & Takeaway
Tøj, Sko & Tilbehør
Kontor & ergonomi
Pakning & Forsendelse
Barudstyr
Skadedyr, Beskyttelse & Sikkerhed
Indretning & Gaver
Værktøj, Maskiner & Vogne
Elektricitet & Belysning
Sommar
Profiltrykte artikler

Produkter til menigheder og kirker.

Hos Tingstad finder du et tilpasset udvalg af produkter til menigheder og kirker. Alt fra nadvervin og kirkelys til kontorartikler og rengøringsudstyr.

Nya muggar i olika färger och i sex olika storlekar. Köp idag på Tingstad.com.
NYHET:

Nye Krus i Sortimentet - City.

Mød vores nye krus med herlige bymotiver, som kommer i forskellige farver og i seks forskellige størrelser. Disse city-krus er vores seneste tilføjelse til at nyde kolde og varme drikke - i storbyen, den lille by eller på landet.

Se produkter
Två påsar kaffe placerade på en stol, den ena bredvid den andra.

Oplev Rubinen's Coffee Roastery.

Prisvenligt og så lækkert, med nødde- og chokoladetoner. Du har vel ikke misset vores velsmagende kaffeblandinger og bønner fra Rubinens Kafferisteri! Bønnerne i vores kaffeblandinger er nøje udvalgt og ristet med slow roast, som får det bedste frem i hver bønne og giver en mere afbalanceret smag. Den, der venter på noget godt, kan vente sig en god kop kaffe.

Læs mere
T-shirt i Unisex-modell från Prowear!

Prisvenlig t-shirt, Alex, i 10-pak!

Med vores nye t-shirt i unisex-model får du en fantastisk behagelig t-shirt i en pasform og design, der passer til alle. T-shirten kommer i farverne hvid, sort og marineblå, og nu kan du købe denne, allerede prisvenlige t-shirt, i 10-pak til en utrolig pris!

Se produkter
Katalogen "Hållbarhetsredovisning 2023" upplagd på ett träbord med en kopp cappuccino brevid.
BÆREDYGTIGHEDSRAPPORT 2023

Hvordan lykkedes vi med målene i 2023?

I vores bæredygtighedsrapport forklarer vi, hvordan vi har identificeret hvilke mål, vi skal arbejde med, og rapporterer, hvad vi har arbejdet med inden for hvert mål, og hvordan vi har lykkedes at nå dem.

BÆREDYGTIGHEDSRAPPORT 2023

Levande ljus året om.

De levande ljusen är ett givet inslag i församlingen. Levande ljus ger inte bara ett värmande sken. De är lika mycket en symbol för ljus och hopp och är en viktig del i många religiösa sammanhang och högtider året om. Hos oss hittar du ljus av hög kvalitet, med lång brinntid och i många olika storlekar.

TILL KYRKLJUS
Panter powered by Tingstad

Cirkulér mere - Bliv en Panter!

Med vores totalløsning til genanvendelige emballager, Panter powered by Tingstad, får du muligheden for at tilbyde dine kunder en mere bæredygtig take-away oplevelse! Kunden scanner, låner og returnerer. Så simpelt er det faktisk. Med vores krus og beholdere til genbrug får du produkter, der kan cirkulere 500 gange med hjælp fra Panters webapp. Gør som mere end 750 kunder allerede har gjort, og tilslut dig i dag!

Læs mere

Tingstad rådgiver

Rent og pænt i alle miljøer.

Alle virksomheder har brug for rengøringsartikler. I vores sortiment har vi produkter til både professionel og hurtig rengøring.

Se produkter

Når uheldet er ude.

I vores sortiment finder du robuste og funktionelle forbindingskasser, førstehjælpskasser og skabe til alle typer arbejdspladser.

Se produkter

Toalett- och torkpapper.

Något som går åt i alla verksamheter är utan tvekan mjukpapper. Vi erbjuder toalettpapper och torkpapper från välkända varumärken som exempelvis Tork och Katrin, men även från vårt egna mycket prisvärda märke Tingstad.

Se produkter

Vi bestiller alt lige fra gulvklude til nadvervin.

Storsjöstrand er en nybygget by uden for Alingsås. Se filmen om byen, og hør indbyggerne tale om, hvordan købsprocessen fungerer.

Afspil film

Desværre er ingen online, men du kan sende os en e-mail til kontakt@tingstad.dk!

Hurtige links

Information