Rengøring, Papir & Kemikalier
Køkken & Takeaway
Tøj, Sko & Tilbehør
Kontor & ergonomi
Pakning & Forsendelse
Barudstyr
Skadedyr, Beskyttelse & Sikkerhed
Indretning & Gaver
Værktøj, Maskiner & Vogne
Elektricitet & Belysning
Sommar
Profiltrykte artikler

Camping.

Hos os finder du campingartikler til campingpladser med et bredt sortiment indenfor rengøring, kontor, butik, kiosk og pedel med levering direkte til din campingplads.

Nya muggar i olika färger och i sex olika storlekar. Köp idag på Tingstad.com.
NYHET:

Nye Krus i Sortimentet - City.

Mød vores nye krus med herlige bymotiver, som kommer i forskellige farver og i seks forskellige størrelser. Disse city-krus er vores seneste tilføjelse til at nyde kolde og varme drikke - i storbyen, den lille by eller på landet.

Se produkter
Två påsar kaffe placerade på en stol, den ena bredvid den andra.

Oplev Rubinen's Coffee Roastery.

Prisvenligt og så lækkert, med nødde- og chokoladetoner. Du har vel ikke misset vores velsmagende kaffeblandinger og bønner fra Rubinens Kafferisteri! Bønnerne i vores kaffeblandinger er nøje udvalgt og ristet med slow roast, som får det bedste frem i hver bønne og giver en mere afbalanceret smag. Den, der venter på noget godt, kan vente sig en god kop kaffe.

Læs mere
Gäster sitter vid bord på en uteservering.

Længe leve udendørsserveringen.

En god sommer fylder udendørsserveringen med summen af sommerfejrende gæster. Sørg for, at du har alt, hvad du behøver til din restaurant for en lang sæson udendørs. I vores sortiment finder du både parasoller til de solrigeste dage og terrassevarmere til dage og aftener med lavere temperaturer.

Til sortimentet
Tre färgglada glassbägare med glass, frukt och choklad.

Isbægere i nyt design!

Vi nærmer os tiden på året, hvor is-salget når sit højdepunkt, og lige til lejligheden lancerer vi nu en serie skønne isbægere. Bægerne har et nyt design med motiver af blåbær, jordbær og citron, hvilket giver tre friske varianter at servere alle slags is i. Fyld lageret op med sommerens friskeste isbægere.

Til sortiment
Panter powered by Tingstad

Cirkulér mere - Bliv en Panter!

Med vores totalløsning til genanvendelige emballager, Panter powered by Tingstad, får du muligheden for at tilbyde dine kunder en mere bæredygtig take-away oplevelse! Kunden scanner, låner og returnerer. Så simpelt er det faktisk. Med vores krus og beholdere til genbrug får du produkter, der kan cirkulere 500 gange med hjælp fra Panters webapp. Gør som mere end 750 kunder allerede har gjort, og tilslut dig i dag!

Læs mere
Katalogen "Hållbarhetsredovisning 2023" upplagd på ett träbord med en kopp cappuccino brevid.
BÆREDYGTIGHEDSRAPPORT 2023

Hvordan lykkedes vi med målene i 2023?

I vores bæredygtighedsrapport forklarer vi, hvordan vi har identificeret hvilke mål, vi skal arbejde med, og rapporterer, hvad vi har arbejdet med inden for hvert mål, og hvordan vi har lykkedes at nå dem.

BÆREDYGTIGHEDSRAPPORT 2023

Testa glamping!

Bo i tält nära naturen utan att ge avkall på bekvämligheter genom att testa glamping. Ett glampingtält är ett större tält som ofta inreds med bekvämligheter som sängar, ett litet pentry-kök och kylskåp. Ofta finns även ett trädäck eller veranda med utemöbler vid tältet. För många är blir glamping det bästa av två världar. En bekväm och lyxig upplevelse och samtidigt en vistelse nära naturen. Många svenska campingar har följt trenden och erbjuder boende i glamping-tält. Läs mer om glamping här.

Har du tjek på hjemmeferie och staycation?

Pandemi-tiden gjorde, at vi alle sammen begyndte at se på rejser og ferie på en ny måde. Og med det opstod nye begreber. Har du styr på begreberne hjemmeferie, staycation og svemester? Her er forklaringer på, hvad de betyder.

Hjemmeferie
Hjemmeferie betyder, at man skaber feriestemning, selvom man befinder sig i sit eget hjem. For eksempel ved at lave en spansk tema-aften eller ordne en virkelig lækker hotelmorgenmad.

Staycation
Når du gennemfører en staycation, holder du dig i dit nærområde eller i din hjemby. Du finder nye stier, bjerge, skove og åbne landskaber, eller hvorfor ikke en rejse i lokale delikatesser. Nye spændende oplevelser er ofte tættere på end du tror.

Svemester
Svemester handler om at holde ferie i Sverige. At opdage nye sider og dele af vores smukke langstrakte land, der rummer en stor variation af ferieoplevelser. Udvalget er uendeligt, og campingpladser er en fremragende måde at svemestra på!

Kilde: Apollo.se

 

You may be interested in

Product guide: Recycling bins and waste systems.

Here you will find information and products that will help you set up system to collect and separate your waste for both your home or your office. We give you practical tips on products and waste management systems that allow you to easily sort your waste so you can recycle more. We have products for both stylish and functional source sorting for offices, schools, restaurants etc.

Read more

Välj rätt matta.

Vi har sammanställt viktig information som är tänkt att underlätta valet av matta och på så sätt förenkla för er som kund att välja rätt produkter.

Læs mere

Product Guide: Fire Safety.

If accident happens, it is important to have proper fire protection equipment. But what is the right fire protection equipment? Learn more about different types of fire extinguishers, fire detectors and shop for popular fire protection products.

Læs mere

Desværre er ingen online, men du kan sende os en e-mail til kontakt@tingstad.dk!

Hurtige links

Information