Rengøring, Papir & Kemikalier
Køkken & Takeaway
Tøj, Sko & Tilbehør
Kontor & ergonomi
Pakning & Forsendelse
Barudstyr
Skadedyr, Beskyttelse & Sikkerhed
Indretning & Gaver
Værktøj, Maskiner & Vogne
Elektricitet & Belysning
Sommar
Profiltrykte artikler

Kontor.

Vi har samlet et stort udvalg af kontorprodukter her på siden. Her finder du alt fra kontorstole, kuglepenne og kopipapir til kaffe og kaffe til tekøkken. Vi præsenterer også en række ergonomiske produkter, smarte opbevaringsløsninger og elektroniske produkter. Simpelthen alt hvad du har brug for til dit kontor og din arbejdsplads! Velkommen til at shoppe alt til kontoret hos os!

You may be interested in

Envelope Guide.

Every day, lots of letters are sent, but which are the most common envelope sizes? What does H2 mean? We have created a simple envelope guide that will help you find the right envelope for what you need to send.

Read more

Blækpatroner.

Velkommen til Tingstads side med blækpatroner og tonere. I vores sortiment finder du blækpatroner og tonere fra kendte mærker, bl.a. Canon, Brother, Lexmark og HP. Vi tilbyder både originale tonere samt miljømærkede alternativer. Vores blækpatroner og tonere sælges altid til konkurrencedygtige priser, og kan normalt leveres inden for få dage.

Læs mere

Select the right paper shredder.

There are many paper shredders to choose from and it can be difficult to determine which product suits you and your business. Here we will give you useful information fabout different types that can help you choose a product that suits you.

Nya muggar i olika färger och i sex olika storlekar. Köp idag på Tingstad.com.
NYHET:

Nye Krus i Sortimentet - City.

Mød vores nye krus med herlige bymotiver, som kommer i forskellige farver og i seks forskellige størrelser. Disse city-krus er vores seneste tilføjelse til at nyde kolde og varme drikke - i storbyen, den lille by eller på landet.

Se produkter
Två påsar kaffe placerade på en stol, den ena bredvid den andra.

Oplev Rubinen's Coffee Roastery.

Prisvenligt og så lækkert, med nødde- og chokoladetoner. Du har vel ikke misset vores velsmagende kaffeblandinger og bønner fra Rubinens Kafferisteri! Bønnerne i vores kaffeblandinger er nøje udvalgt og ristet med slow roast, som får det bedste frem i hver bønne og giver en mere afbalanceret smag. Den, der venter på noget godt, kan vente sig en god kop kaffe.

Læs mere
5,4 miljoner flaskor förhindrade!

5,4 millioner flasker forhindret!

Siden 2021 har Tingstad været en stolt partner hos Plastic Bank. I 2022 lancerede vi nye pumpe-sæber og rengøringssprayer, mærket med Plastic Banks symbol. For hver solgt flaske, i samarbejde med Plastic Bank, forhindres 5 plastikflasker i at ende i havet. Fra salgsstarten indtil nu har vi forhindret 5,4 millioner flasker i at ende i havet.

Læs mere
Katalogen "Hållbarhetsredovisning 2023" upplagd på ett träbord med en kopp cappuccino brevid.
BÆREDYGTIGHEDSRAPPORT 2023

Hvordan lykkedes vi med målene i 2023?

I vores bæredygtighedsrapport forklarer vi, hvordan vi har identificeret hvilke mål, vi skal arbejde med, og rapporterer, hvad vi har arbejdet med inden for hvert mål, og hvordan vi har lykkedes at nå dem.

BÆREDYGTIGHEDSRAPPORT 2023
Panter powered by Tingstad

Cirkulér mere - Bliv en Panter!

Med vores totalløsning til genanvendelige emballager, Panter powered by Tingstad, får du muligheden for at tilbyde dine kunder en mere bæredygtig take-away oplevelse! Kunden scanner, låner og returnerer. Så simpelt er det faktisk. Med vores krus og beholdere til genbrug får du produkter, der kan cirkulere 500 gange med hjælp fra Panters webapp. Gør som mere end 750 kunder allerede har gjort, og tilslut dig i dag!

Læs mere

Desværre er ingen online, men du kan sende os en e-mail til kontakt@tingstad.dk!

Hurtige links

Information