Rengøring, Papir & Kemikalier
Køkken & Takeaway
Tøj, Sko & Tilbehør
Kontor & ergonomi
Pakning & Forsendelse
Barudstyr
Skadedyr, Beskyttelse & Sikkerhed
Indretning & Gaver
Værktøj, Maskiner & Vogne
Elektricitet & Belysning
Sommar
Profiltrykte artikler

E-handel.

Køb produkter til din virksomhed i e-handel. Vi har et bredt udvalg af e-handelstasker, e-handelsbokse og produkter til dig her på Tingstad.com!

Blå bakgrund med kartonglådor och e-handelslådor för förpackning.
NYHET:

Hurtigere ordrepakning med vores nye e-handelsæsker.

Med disse e-handelsæsker bliver ordrepakningen enklere og hurtigere. Æskerne foldes hurtigt sammen og behøver ikke at blive tapet i bunden. Tape til forsegling er integreret i æsken, hvilket gør, at du ikke behøver at bøvle med taperuller. For slutkunden er der en afrivningsstrimmel til nem åbning. Vores prisvenlige e-handelsæsker kommer i ni standardstørrelser og bliver et praktisk og tidseffektivt supplement for dig, der driver e-handel.

Se produkter
En kvinna i svart skjorta och svarta byxor går bredvid en gaffeltruck. Svalare arbetskläder.

Arbejdstøj til sommervejr.

Køligt arbejdstøj på en varm arbejdsdag gør en forskel. Med tøj, der ånder, er luftigt og behageligt, er det lettere at arbejde videre med fokus i behold. Se vores udvalg af arbejdstøj til sommerens varme arbejdsdage.

Læs mere
T-shirt i Unisex-modell från Prowear!

Prisvenlig t-shirt, Alex, i 10-pak!

Med vores nye t-shirt i unisex-model får du en fantastisk behagelig t-shirt i en pasform og design, der passer til alle. T-shirten kommer i farverne hvid, sort og marineblå, og nu kan du købe denne, allerede prisvenlige t-shirt, i 10-pak til en utrolig pris!

Se produkter
Svenskproducerade e-handelspåsar i papper.
Svenskproducerade!

E-handelsposer i papir.

Vi tilbyder et stort udvalg af e-handelsposer i papir, produceret i Sverige med 100% grøn el. Papiret i poserne er lavet af høj kvalitet nordisk, certificeret skovbrugsmateriale, hvilket gør poserne både tynde og holdbare. Hos os finder du fremtidens e-handelsposer, der kan klare tempoet i dagens e-handel.

Se produkter
Katalogen "Hållbarhetsredovisning 2023" upplagd på ett träbord med en kopp cappuccino brevid.
BÆREDYGTIGHEDSRAPPORT 2023

Hvordan lykkedes vi med målene i 2023?

I vores bæredygtighedsrapport forklarer vi, hvordan vi har identificeret hvilke mål, vi skal arbejde med, og rapporterer, hvad vi har arbejdet med inden for hvert mål, og hvordan vi har lykkedes at nå dem.

BÆREDYGTIGHEDSRAPPORT 2023
Panter powered by Tingstad

Cirkulér mere - Bliv en Panter!

Med vores totalløsning til genanvendelige emballager, Panter powered by Tingstad, får du muligheden for at tilbyde dine kunder en mere bæredygtig take-away oplevelse! Kunden scanner, låner og returnerer. Så simpelt er det faktisk. Med vores krus og beholdere til genbrug får du produkter, der kan cirkulere 500 gange med hjælp fra Panters webapp. Gør som mere end 750 kunder allerede har gjort, og tilslut dig i dag!

Læs mere

Click to shop

 

Desværre er ingen online, men du kan sende os en e-mail til kontakt@tingstad.dk!

Hurtige links

Information