Rengøring, Papir & Kemikalier
Køkken & Takeaway
Tøj, Sko & Tilbehør
Kontor & ergonomi
Pakning & Forsendelse
Barudstyr
Skadedyr, Beskyttelse & Sikkerhed
Indretning & Gaver
Værktøj, Maskiner & Vogne
Elektricitet & Belysning
Sommar
Profiltrykte artikler

Café.

Her har vi samlet et udvalgt sortiment til dig, der driver en café. Her finder du et stort udvalg af produkter til take-away, til servering eller i køkkenet. Velkommen til at handle fra vores side for caféer!

En bartender häller upp en drink som innehåller Britvic Indian Tonic Water i ett glas.
Kampanj:

Kampagne på Britvics tonics!

Britvics lækre tonics kommer i fine smagsvarianter, der forbedrer drikkeoplevelsen af cocktails og mocktails! Britvics tonics har modtaget prisen "Superior Taste Award" fra International Taste and Quality Institute i Bruxelles. Nu tilbyder vi disse sommerlige tonics til en virkelig fordelagtig kampagnepris!

Læs mere
PureFiber matform 100 cl med passande lock!
Kampanj:

PureFiber Måltid.

PureFiber™ fra Stora Enso er en rektangulær, lokalt produceret take-away-boks lavet af fornybare råmaterialer. Lige nu tilbyder vi PureFiber madkasse på 100 cl med tilhørende låg til kampagnepris, gyldig til 31/8.

Læs mere
Nya muggar i olika färger och i sex olika storlekar. Köp idag på Tingstad.com.
NYHET:

Nye Krus i Sortimentet - City.

Mød vores nye krus med herlige bymotiver, som kommer i forskellige farver og i seks forskellige størrelser. Disse city-krus er vores seneste tilføjelse til at nyde kolde og varme drikke - i storbyen, den lille by eller på landet.

Se produkter
Två påsar kaffe placerade på en stol, den ena bredvid den andra.

Oplev Rubinen's Coffee Roastery.

Prisvenligt og så lækkert, med nødde- og chokoladetoner. Du har vel ikke misset vores velsmagende kaffeblandinger og bønner fra Rubinens Kafferisteri! Bønnerne i vores kaffeblandinger er nøje udvalgt og ristet med slow roast, som får det bedste frem i hver bønne og giver en mere afbalanceret smag. Den, der venter på noget godt, kan vente sig en god kop kaffe.

Læs mere
Gäster sitter vid bord på en uteservering.

Længe leve udendørsserveringen.

En god sommer fylder udendørsserveringen med summen af sommerfejrende gæster. Sørg for, at du har alt, hvad du behøver til din restaurant for en lang sæson udendørs. I vores sortiment finder du både parasoller til de solrigeste dage og terrassevarmere til dage og aftener med lavere temperaturer.

Til sortimentet
Tre färgglada glassbägare med glass, frukt och choklad.

Isbægere i nyt design!

Vi nærmer os tiden på året, hvor is-salget når sit højdepunkt, og lige til lejligheden lancerer vi nu en serie skønne isbægere. Bægerne har et nyt design med motiver af blåbær, jordbær og citron, hvilket giver tre friske varianter at servere alle slags is i. Fyld lageret op med sommerens friskeste isbægere.

Til sortiment
Katalogen "Hållbarhetsredovisning 2023" upplagd på ett träbord med en kopp cappuccino brevid.
BÆREDYGTIGHEDSRAPPORT 2023

Hvordan lykkedes vi med målene i 2023?

I vores bæredygtighedsrapport forklarer vi, hvordan vi har identificeret hvilke mål, vi skal arbejde med, og rapporterer, hvad vi har arbejdet med inden for hvert mål, og hvordan vi har lykkedes at nå dem.

BÆREDYGTIGHEDSRAPPORT 2023

Inspiration

 

Tingstad Opvaskservice.

Vi ved, hvor tidskrævende det kan være pudse glas, eller når udstyret ikke doserer korrekt. På en fabrik i Sverige produceres hvad mange restauratører i branchen erklærer for de bedste opvaskemidler.

Læs mere

Food safety program.

Our Food safety program is uniquely designed for large kitchens, restaurants and grocery stores. Operations in these industries are expected to comply with legal requirements and guidelines regarding food safety and hygiene. We conduct hygiene inspections and inform you about possible shortcomings, we develop action plans, follow up and assist you in documenting what the authorities require for good food hygiene.

Read more

Pest Control program.

Our Pest Control program is designed to provide you with long-term and worry-free results. Our pest technicians have the knowledge required to give you practical advice on what can be improved in your business to keep your pests away.

Read more

Desværre er ingen online, men du kan sende os en e-mail til kontakt@tingstad.dk!

Hurtige links

Information