Rengøring, Papir & Kemikalier
Køkken & Takeaway
Tøj, Sko & Tilbehør
Kontor & ergonomi
Pakning & Forsendelse
Barudstyr
Skadedyr, Beskyttelse & Sikkerhed
Indretning & Gaver
Værktøj, Maskiner & Vogne
Elektricitet & Belysning
Sommar
Profiltrykte artikler
Tilbage Hjem Dagligvarehandel

Dagligvarehandel.

Inden for dagligvarehandel går det hurtigt og for at forenkle købsprocessen har vi samlet de produkter, du har brug for i din butik. Alt fra bæreposer, brødposer og plastemballage til materialer, der bruges i hverdagen, fx arbejdshandsker og butikstilbehør. Hvis du har spørgsmål til profiltrykte artikler er du velkommen til at kontakte din lokale sælger eller vores kundeservice.

PureFiber matform 100 cl med passande lock!
Kampanj:

PureFiber Måltid.

PureFiber™ fra Stora Enso er en rektangulær, lokalt produceret take-away-boks lavet af fornybare råmaterialer. Lige nu tilbyder vi PureFiber madkasse på 100 cl med tilhørende låg til kampagnepris, gyldig til 31/8.

Læs mere
Olika sorters sugrör på en beige bakgrund.
Nyhet:

Nye sugerør till sommerens drinks.

Til sommerens forfriskende drinks og drikkevarer er sugerør et must! Opdag vores nyheder blandt papirsugerør. Nu finder du flere nyheder i forskellige farver og design i vores sortiment. Blandt nyhederne finder du også hygiejnisk indpakkede sugerør - perfekt til selvbetjening.

Til sortimentet
En kvinna i svart skjorta och svarta byxor går bredvid en gaffeltruck. Svalare arbetskläder.

Arbejdstøj til sommervejr.

Køligt arbejdstøj på en varm arbejdsdag gør en forskel. Med tøj, der ånder, er luftigt og behageligt, er det lettere at arbejde videre med fokus i behold. Se vores udvalg af arbejdstøj til sommerens varme arbejdsdage.

Læs mere
T-shirt i Unisex-modell från Prowear!

Prisvenlig t-shirt, Alex, i 10-pak!

Med vores nye t-shirt i unisex-model får du en fantastisk behagelig t-shirt i en pasform og design, der passer til alle. T-shirten kommer i farverne hvid, sort og marineblå, og nu kan du købe denne, allerede prisvenlige t-shirt, i 10-pak til en utrolig pris!

Se produkter
Två påsar kaffe placerade på en stol, den ena bredvid den andra.

Oplev Rubinen's Coffee Roastery.

Prisvenligt og så lækkert, med nødde- og chokoladetoner. Du har vel ikke misset vores velsmagende kaffeblandinger og bønner fra Rubinens Kafferisteri! Bønnerne i vores kaffeblandinger er nøje udvalgt og ristet med slow roast, som får det bedste frem i hver bønne og giver en mere afbalanceret smag. Den, der venter på noget godt, kan vente sig en god kop kaffe.

Læs mere
Blå bakgrund med kartonglådor och e-handelslådor för förpackning.
NYHET:

Hurtigere ordrepakning med vores nye e-handelsæsker.

Med disse e-handelsæsker bliver ordrepakningen enklere og hurtigere. Æskerne foldes hurtigt sammen og behøver ikke at blive tapet i bunden. Tape til forsegling er integreret i æsken, hvilket gør, at du ikke behøver at bøvle med taperuller. For slutkunden er der en afrivningsstrimmel til nem åbning. Vores prisvenlige e-handelsæsker kommer i ni standardstørrelser og bliver et praktisk og tidseffektivt supplement for dig, der driver e-handel.

Se produkter
Panter powered by Tingstad

Cirkulér mere - Bliv en Panter!

Med vores totalløsning til genanvendelige emballager, Panter powered by Tingstad, får du muligheden for at tilbyde dine kunder en mere bæredygtig take-away oplevelse! Kunden scanner, låner og returnerer. Så simpelt er det faktisk. Med vores krus og beholdere til genbrug får du produkter, der kan cirkulere 500 gange med hjælp fra Panters webapp. Gør som mere end 750 kunder allerede har gjort, og tilslut dig i dag!

Læs mere

You may be interested in

Product Guide: Disposable gloves.

There are many different types of disposable gloves. Which one fits your business? In our guide you will learn more about disposable gloves.

Read more

Product Guide: Fire Safety.

If accident happens, it is important to have proper fire protection equipment. But what is the right fire protection equipment? Learn more about different types of fire extinguishers, fire detectors and shop for popular fire protection products.

Læs mere

Product guide: Price Guns.

Here you can learn more about price guns. We have several different models and here you will find information about the different models as well as how to easily change the label roll and color cartridge. 

Learn more

Desværre er ingen online, men du kan sende os en e-mail til kontakt@tingstad.dk!

Hurtige links

Information