Rengøring, Papir & Kemikalier
Køkken & Takeaway
Tøj, Sko & Tilbehør
Kontor & ergonomi
Pakning & Forsendelse
Barudstyr
Skadedyr, Beskyttelse & Sikkerhed
Indretning & Gaver
Værktøj, Maskiner & Vogne
Elektricitet & Belysning
Sommar
Profiltrykte artikler

Butik.

På denne side har vi skræddersyet sortimentet til vores butikskunder. Her findes aktuelle produkter, som fx indpakningspapir, papirposer og skiltemateriale, men også et stort udvalg af produkter til fx kontor og kantine samt sikkerhedsprodukter til arbejdspladsen. Vores ønske er at gøre dine køb nemmere, mere effektive og mere inspirerende. Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler til profiltrykte artikler er du velkommen til at kontakte din lokale sælger eller vores kundeservice.

Blå bakgrund med kartonglådor och e-handelslådor för förpackning.
NYHET:

Hurtigere ordrepakning med vores nye e-handelsæsker.

Med disse e-handelsæsker bliver ordrepakningen enklere og hurtigere. Æskerne foldes hurtigt sammen og behøver ikke at blive tapet i bunden. Tape til forsegling er integreret i æsken, hvilket gør, at du ikke behøver at bøvle med taperuller. For slutkunden er der en afrivningsstrimmel til nem åbning. Vores prisvenlige e-handelsæsker kommer i ni standardstørrelser og bliver et praktisk og tidseffektivt supplement for dig, der driver e-handel.

Se produkter
En kvinna i svart skjorta och svarta byxor går bredvid en gaffeltruck. Svalare arbetskläder.

Arbejdstøj til sommervejr.

Køligt arbejdstøj på en varm arbejdsdag gør en forskel. Med tøj, der ånder, er luftigt og behageligt, er det lettere at arbejde videre med fokus i behold. Se vores udvalg af arbejdstøj til sommerens varme arbejdsdage.

Læs mere
Två påsar kaffe placerade på en stol, den ena bredvid den andra.

Oplev Rubinen's Coffee Roastery.

Prisvenligt og så lækkert, med nødde- og chokoladetoner. Du har vel ikke misset vores velsmagende kaffeblandinger og bønner fra Rubinens Kafferisteri! Bønnerne i vores kaffeblandinger er nøje udvalgt og ristet med slow roast, som får det bedste frem i hver bønne og giver en mere afbalanceret smag. Den, der venter på noget godt, kan vente sig en god kop kaffe.

Læs mere
T-shirt i Unisex-modell från Prowear!

Prisvenlig t-shirt, Alex, i 10-pak!

Med vores nye t-shirt i unisex-model får du en fantastisk behagelig t-shirt i en pasform og design, der passer til alle. T-shirten kommer i farverne hvid, sort og marineblå, og nu kan du købe denne, allerede prisvenlige t-shirt, i 10-pak til en utrolig pris!

Se produkter
Vaxat papper för vackra inslagningar.

Vokset silkepapir.

Omring buketter, blomster og gaver med vokset silkepapir, der forstærker helhedsindtrykket. Med vokset silkepapir omfavnes buketten eller gaven af ​​den gennemsigtighed, som silkepapir tilbyder, mens voksen giver papiret struktur og gør det modstandsdygtigt over for fugt og ikke misfarves.

Se produkter
Katalogen "Hållbarhetsredovisning 2023" upplagd på ett träbord med en kopp cappuccino brevid.
BÆREDYGTIGHEDSRAPPORT 2023

Hvordan lykkedes vi med målene i 2023?

I vores bæredygtighedsrapport forklarer vi, hvordan vi har identificeret hvilke mål, vi skal arbejde med, og rapporterer, hvad vi har arbejdet med inden for hvert mål, og hvordan vi har lykkedes at nå dem.

BÆREDYGTIGHEDSRAPPORT 2023
 
Showcase

Stärk ditt varumärke med profilemballage.

Vi har stor erfarenhet av att ta fram hela koncept av emballage till olika typer av butiker och kedjor. Vi hjälper dig ta fram ett profilerat koncept för din verksamhet. Stärk ert varumärke med hjälp av vår kunskap om profiltryckt emballage.

se våra kundcase

You may be interested in

Når uheldet er ude.

I vores sortiment finder du robuste og funktionelle forbindingskasser, førstehjælpskasser og skabe til alle typer arbejdspladser.

Se produkter

Alternative to plastic and paper bags.

We offer a wide range of canvas bags. Offer your customers an alternative to regular plastic and paper bags. Our canvas bags are avalible in several different colors.

See products

Gift ribbons for gift wrapping.

In our range you will find a wide range of gift ribbons in several different colors. We offer both glossy and matt alternatives in several different widths. Be inspired and shop yourf gift ribbons here.

See products

Desværre er ingen online, men du kan sende os en e-mail til kontakt@tingstad.dk!

Hurtige links

Information