Siivous, Paperit & Pesuaineet
Keittiö & Take Away
Vaatteet, Kengät & Tarvikkeet
Toimisto ja ergonomia
Pakkaus & Postitus
Baaritarvikkeet
Tuholaistorjunta & Turvallisuus
Sisustus & Lahjat
Työkalut, Koneet & Vaunut
Sähköt & Valaistus
Sommar
Tuotteet painatuksella

Toimistot.

Tältä sivulta löydät laajan valikoiman erilaisia toimistotarvikkeita. Löydät täältä toimistotuolit, kynät, kopiopaperit, kahvit ja pikkupurtavat esimerkiksi henkilökunnan taukotiloihin. Valikoimastamme löydät myös useita ergonomisia tuotteita, älykkäitä säilytysratkaisuja sekä elektroniikkalaitteita. Meiltä löydät kaiken tarvitsemasi toimistoosi ja työpaikallesi! Tervetuloa ostoksille ja hankkimaan kaikki tarvitsemasi toimistotarvikkeet meiltä!

Sinua ehkä kiinnostaa

Kirjekuorten opas.

Tuhansia kirjeitä lähetetään joka päivä. Vaikka me kaikki olemme joskus lähettäneet kirjeitä, ei kirjeiden kokostandardeissa ole helppo pysyä mukana. Jotta voisit helpommin löytää oikean kokoiset kirjeet, olemme koonneet pienen oppaan kirjekuorille.

Lue lisää

Musteet ja värikasetit.

Löydät valikoimistamme musteet ja värikasetit tunnetuilta valmistajilta, kuten Canon, Brother, Lexmark ja HP. Saat meiltä sekä alkuperäisväriaineet että ympäristömerkityt vaihtoehdot. Myymme musteet ja väriaineet aina kilpailukykyisin hinnoin, ja tavallisesti toimitus on perillä parissa työpäivässä.
 

Lue lisää

Valitse sopiva paperisilppuri.

Paperisilppureita on monta, ja oikean mallin valitseminen voi olla vaikeaa. Tässä oppaassa selitämme eri silppureiden erot, jotta sinä voisit valita toimistollesi sopivan mallin.

Lue lisää

Nya muggar i olika färger och i sex olika storlekar. Köp idag på Tingstad.com.
Uutuus:

Mukiuutuus -City-mukit ovat nyt valikoimassamme.

Tutustu uusiin kaupunkiaiheisiin mukeihimme. Mukit ovat saatavilla eri väreissä ja kuudessa eri koossa. Nämä city-mukit ovat viimeisin lisäyksemme sekä kylmien, että kuumien juomien nauttimiseen - niin suurkaupungeissa, pikkukaupungeissa kuin maaseuduillakin. 

Siirry valikoimaan
Två påsar kaffe placerade på en stol, den ena bredvid den andra.
RUBINENS KAFFEROSTERI

Laadukas kahvinautinto edullisesti!

Rubinens Kafferosterin kahvimme pavut on paahdettu hitaasti – menetelmällä, joka vie hieman enemmän aikaa ja tuo esiin jokaisen pavun parhaat puolet. Hidas paahto antaa kahville tasapainoisen maun, jossa pähkinäiset ja suklaiset sävyt korostuvat. Niinpä se, joka odottaa jotain hyvää, saa nauttia herkullisesta kupillisesta Rubinens Kafferosterin kahvia.

LUE LISÄÄ
5,4 miljoner flaskor förhindrade!

Paras siivoustulos.

Vuodesta 2021 lähtien Tingstad on tehnyt yhteistyötä ja ollut ylpeä yhteistyökumppani Plastic Bankille. Vuonna 2022 lanseerasimme uudet pumppusaippuat ja puhdistussuihkeet, jotka on merkitty Plastic Bankin symbolilla. Jokainen Plastic Bankin kanssa yhteistyössä myymämme pullo, estää 5 muovipulloa pääsemästä mereen. Myynnin aloittamisesta, tähän päivää asti, olemme estäneet jo 5,4 miljoonaa pulloa pääsemästä mereen.

Lue lisää
Katalogen "Hållbarhetsredovisning 2023" upplagd på ett träbord med en kopp cappuccino brevid.
Kestävän kehityksen raportti 2023

Miten onnistuimme tavoitteissa vuonna 2023?

Kestävän kehityksen raportissamme selitämme, miten olemme määrittäneet kestävän kehityksen tavoitteet, joiden parissa työskentelemme ja raportoimme, mitä olemme tehneet jokaisen tavoitteen osalta ja miten olemme onnistuneet saavuttamaan ne. Lue se tästä!

 

Siirry raporttiin
Panter powered by Tingstad

Uudelleen käytettävät ruoka- ja juomapakkaus vaihtoehdot take away -käyttöön.

Ravintoloiden, kahviloiden ja muiden ravitsemisliikkeiden Ruotsissa on 1.1.2024 alkaen tarjottava uudelleen käytettäviä vaihtoehtoja take away -ruoka- ja juomapakkauksille. Kerromme täällä, mitä laki tarkoittaa, mitä vaatimuksia yrityksille asetetaan ja miten sinä voit hyödyntää uudelleen käytettäviä pakkauksia omassa take away -liiketoiminnassasi. 

LUE LISÄÄ

Unfortunately, no one is online, but you can send us an email to aspa@tingstad.fi !

Pikalinkit

Information