Siivous, Paperit & Pesuaineet
Keittiö & Take Away
Vaatteet, Kengät & Tarvikkeet
Toimisto ja ergonomia
Pakkaus & Postitus
Baaritarvikkeet
Tuholaistorjunta & Turvallisuus
Sisustus & Lahjat
Työkalut, Koneet & Vaunut
Sähköt & Valaistus
Sommar
Tuotteet painatuksella

Logistiikkamme.

Logistiikka on aina ollut Tingstadilla tärkeässä asemassa. Nykyaikainen logistiikkakeskuksemme on siitä hyvä esimerkki. Keskus vastaa pinta-alaltaan viittä jalkapalloareenaa, ja siellä on tilaa 66 000 kuormalavalle. Sen ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme Pohjoismaiden suurimman varastovalikoiman kulutustarvikkeita ja työvaatteita alallesi.

Koska tuotteet ovat varastollamme, toimitus on nopea, ja tilaus toimitetaan kokonaisuudessaan. Koska meillä on omat kuorma-automme ja kehittynyt jakeluverkko, tuotteemme yltävät Pohjoismaiden joka kolkkaan, toimitustarkkuus on 99,5 %.

Logistiikkatoiminnoissamme työskentelee 165 henkeä, ja varasto toimii kahdessa vuorossa. Tuotteet kerätään 86 trukilla ja joka päivä varastostamme lähetetään 18 000 tilausriviä. Tämä vastaa yli 35 kuorma-autollista tarvikkeita yrityksiin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Jotta varaston toimintakyky pysyy näin korkeana, kalustoon kohdistuu erityisen kovat vaatimukset. Investoimme sen vuoksi jatkuvasti tietotekniikkaan, henkilöstöön ja kulkuneuvoihin.

Varastotoiminnoissamme kiinnitämme jatkuvaa huomiota sekä pakkausmateriaalien että -menetelmien laatukysymyksiin. Asiakkaan pitää saada kuormalavalla oikeat tuotteet oikeaan aikaan. Itse lavan pitää olla laadukas ja tuotteiden pakattu ja kääritty niin, että kuljetusvaurioita syntyy mahdollisimman harvoin. Lisäetuna asiakkaidemme on helpompaa ottaa lähetys vastaan ja kuitata se vastaanotetuksi.

Lyhyesti logistiikkakeskuksestamme.

  •  Rakennuksen pinta-ala on 33 000 neliömetriä, joka vastaa 5 jalkapallokenttää
  • Joka päivä lähtee 35 kuorma-autoa täynnä tavaraa asiakkaillemme
  • Logistiikkatoiminnoistamme vastaa 165 työntekijää 2 vuorossa
  • 86 trukkia poimii joka päivä 18 000 tilausriviä
  • Tyypillisenä työpäivänä varastoomme saapuu 8 konttia ja 35 kuorma-autoa täynnä tavaraa 

Osallistu kierrokselle logistiikkakeskuksessamme.

Vuonna 2014 avasimme kaikki 32 oveamme uuteen varastokeskukseemme.

Näytä video

Heti oikea hinta.

Meillä Tingstadilla on suora ja rehellinen hinnoittelustrategia. Onnistuessamme neuvottelemaan halvemmat ostohinnat itsellemme alennamme hintoja vastaavasti omille asiakkaillemme. Haluamme helpottaa ostojasi takaamalla sinulle luotettavan, vakaan ja rehellisen hinnoittelun.

Kestävyys.

Vastuullamme on taata asiakkaillemme hyvä omatunto ja toimitukset ajallaan. Lue lisää siitä, mitä se tarkoittaa käytännössä.

Lue lisää

Om Tingstad.

Tingstad är ett starkt familjeföretag med rötterna i Göteborg. Vår vision är att ge dig en enklare arbetsdag.

Lue lisää

Unfortunately, no one is online, but you can send us an email to aspa@tingstad.fi !

Pikalinkit

Information