Siivous, Paperit & Pesuaineet
Keittiö & Take Away
Vaatteet, Kengät & Tarvikkeet
Toimisto ja ergonomia
Pakkaus & Postitus
Baaritarvikkeet
Tuholaistorjunta & Turvallisuus
Sisustus & Lahjat
Työkalut, Koneet & Vaunut
Sähköt & Valaistus
Sommar
Tuotteet painatuksella
Takaisin Etusivulle Asiakaspalvelu Tingstadin myynti- ja toimitusehdot

Tingstadin myynti- ja toimitusehdot.

Sovellettavuus: AB Tingstad Papperin (alla Tingstad) myyntiehdot ovat voimassa 07.01.2020 alkaen ja korvaavat aiemmin julkaistut Tingstadin myyntiehdot. Myyntiehdot ovat voimassa myytäessä yritysasiakkaille, ellei muuta sopimusta ole tehty.

Yleiset ehdot

Verkkokaupassamme hinnat on esitetty ilman arvonlisäveroa. Teemme mielellämme tarjouksen suuremmista määristä, voit pyytää tarjouksen omalta myyjältäsi. Hinnat ilmoitetaan per yksikkö. Pakkauksiamme ei pureta.

Kampanjatarjouksissa hintoja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, sopimuksiin ja/tai alennuksiin. Paikallisia poikkeuksia voi esiintyä. Tingstad varaa oikeuden valuuttakurssimuutoksiin ja pidättää oikeuden muuttaa hintoja ja kustannuksia. Hinnat verkkokaupassamme voivat erota fyysisten myymälöidemme hinnoista. Myymälämme sijaitsevat Ruotsissa.

Tingstad soveltaa REPA/FTI-maksua tuotteisiin, jotka kuuluvat pakkausten tuottajavastuun piiriin. REPA/FTI-maksun piiriin kuuluvat kaikki ruotsalaiset yritykset, jotka valmistavat, maahantuovat tai myyvät pakkauksia.

Tingstad varaa oikeuden painovirheisiin ja virheellisiin tietoihin, jotka johtuvat teknisistä ja inhimillisistä virheistä.

Hinnat ja maksu

Tingstadilta ostoksia voivat Suomessa tehdä yritykset, joilla on Y-tunnus. Tingstadin yritysasiakkaat Suomessa maksavat ostoksensa laskulla

Laskutusehdot: 30. päivän netto laskun päivämäärästä. Maksettaessa eräpäivän jälkeen peritään 12 %:n viivästyskorko. Paperilaskun laskutuslisä 4,75 €

Verkkokauppa: Verkkoasiakkaille suoritetaan luottotietojen tarkistus asiakasrekisteröinnin yhteydessä, ja se toimii luottorajan perusteena.

Myymälät Ruotsissa: Myös myymälöissämme yritysasiakkailla on mahdollisuus ostaa laskulla. Myymälässä voi asioida esittämällä asiakasnumero. Myymälämme sijaitsevat Ruotsissa.

Luottotiedot: Tingstad pidättää oikeuden tarkistaa luottotiedot tarvittaessa.

Rahti

Tingstad veloittaa rahtimaksun voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Toimitus

Tingstad toimittaa tuotteita kaikkialle Suomeen. Tingstadin varasto sijaitsee Ruotsissa ja lähetykset Suomeen lähtevät joka arkipäivä. Tilaus tulee tehdä ennen kello 12 jotta toimitus ehtii seuraavan arkipäivän lähetykseen. Toimitusaika on noin 3-5 arkipäivää.

Jos sinulla on kysyttävää toimituksista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Toimitusten tarkastus: Tarkasta aina saamasi toimitukset. Jos ulkopakkaus on vaurioitunut, kun otat toimituksen vastaan, säilytä vaurioitunut pakkaus ja ilmoita vauriosta välittämättömästi joko omien sivujen kautta (Omat Sivut - Omat palautukset ja reklamaatiot) tai suoraan Tingstadin asiakaspalveluun osoitteeseen aspa@tingstad.fi. Pyydä myös kuljetusliikettä kirjaamaan vaurio rahtikirjaan toimituksen yhteydessä.

Toimitus ovelle asti: Toimitamme tuotteet annettuun osoitteeseen ovelle saakka. Mikäli tuotteet pitää kantaa sisälle, voidaan tämä katsoa lisäpalveluksi, josta veloitetaan erillinen hinnaston mukainen lisämaksu.

Ennakkoilmoitus puhelimitse: Mikäli asiakas toivoo yhteydenottoa ennen toimitusta, voidaan tämä tilata erillisenä palveluna. Ilmoita jo tilaustasi tehdessä puhelinnumero, johon ilmoitus tulee tehdä. Kuljetusliike soittaa annettuun numeroon ennen toimitusta. Ennakkoilmoituksesta peritään erillinen hinnaston mukainen lisämaksu.

EUR-lava: Toimitamme tilaukset Suomeen eurolavoille pakattuna. Lavoista peritään lavamaksu voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Asiakkaalla on velvollisuus toimittaa ajan tasalla olevat toimitus- ja laskutustiedot Tingstadille.

Vaihto- ja palautusoikeus

Tingstadin yritysasiakkaita koskevat seuraavat ehdot tuotepalautuksissa:

 • Tuotepalautus tulee ilmoittaa asiakaspalveluun 8 päivän sisällä tavaroiden vastaanottamisesta
 • Tuote ei saa olla käytetty
 • Tuotteen tulee olla myyntikunnossa
 • Tuotteita, joissa on oma painatus, brodeeraus tai muu kustomointi, ei voi palauttaa
 • Elintarvikkeita ei voi palauttaa
 • Tilaustuotteita ei voi palauttaa
 • Suoraan valmistajalta tilattuja tuotteita ei voi palauttaa
 • ADR-luokiteltuja tuotteita ei voi palauttaa
 • Asiakkaan maksettavaksi tulee palautusmaksu 70 €. Jos palautus johtuu Tingstadin virheestä, palautusmaksua ei peritä.

Palautukset ja reklamaatiot: Palautusprosessi tulee aloittaa viimeistään 8 päivän sisällä tavaroiden vastaanottamisesta. Kuljetusvauriot ja muut reklamaatiot on ilmoitettava välittömästi, kuitenkin viimeistään 8 päivän sisällä tapahtuneesta

Myymälät Ruotsissa: Ruotsissa sijaitsevista myymälöistä ostettaessa tuotteilla on 8 päivän avoin kauppa kuittia vastaan. Palautettavien pakkauksien ja laatikoiden tulee olla ehjiä. Lisäksi tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja myyntikelpoisia. Eritystilatut tuotteet voidaan palauttaa vain erillisesti sovittuna tilausta tehdessä ja vain siinä myymälässä, jossa asiasta on sovittu.

Petos

Tingstad Papper ilmoittaa petosyritykset poliisille. Annamme kaikki tiedot poliisille avustaaksemme tutkinnassa.

Omistuksenpidätysehto

Tuotteet ovat Tingstadin omaisuutta, kunnes ne on maksettu kokonaisuudessaan. Ostajan katsotaan hyväksyneen myyntiehdot tilauksen teon yhteydessä. Myyntiehtojen tulkintaa ja soveltamista koskevat erimielisyydet ja niihin liittyvät oikeudelliset asiat ratkaistaan lain mukaisesti.

Painotuotteet

Painolaattojen ja painokuvatiedostojen kustannukset lisätään tulostuksen yhteydessä. Pidätämme oikeuden yli- ja alitoimitukseen noin 20 % sovitusta määrästä.

Tekijänoikeus: Ehdotukset, luonnokset, piirustukset, korjaukset tai muut tarjouksiin liittyvät asiakirjat kuuluvat Tingstadille, eikä niitä siksi saa näyttää kolmansille osapuolille.

Force Majeure

Force Majeure -tapauksissa emme ole vastuussa olosuhteista, jotka eivät ole hallittavissa ja jotka johtuvat olosuhteista, joihin emme voi vaikuttaa. Esimerkkejä tällaisista olosuhteista ovat sota, hallitustoimet, lakko, ympäristökatastrofi tai vastaavat olosuhteet.

Tingstadin Tietosuojakäytäntö.

Näin käsittelemme henkilötietojasi

Yksityisyytesi on Tingstadille tärkeää. Meidän pitää käsitellä asiakkaidemme henkilötietoja, jotta voimme tarjota tuotteitamme ja palvelujamme. Suojaamme yksityisyytesi emmekä kerää enempää tietoja kuin on tarpeellista. Emme myöskään myy tietoja kolmannelle osapuolelle.

Tässä tietosuojakäytännössä selitetään, miten keräämme ja käytämme henkilötietojasi. Siinä selitetään myös oikeutesi ja miten sinun pitää toimia, kun haluat valvoa oikeuksiasi.

Kun tilaat tai käytät Tingstadin tuotteita tai palveluja, hyväksyt tietosuojakäytäntömme sekä sen, että käytämme henkilötietojasi. Hyväksyt myös sen, että Tingstad käyttää sähköisiä viestintäkanavia yhteydenottoon ja tietojen lähettämiseen.

On tärkeää, että luet ja ymmärrät tietosuojakäytäntömme, ennen kuin tilaat tai käytät palvelujamme tai tuotteitamme. Jos sinulla on kysymyksiä tietosuojakäytännöstämme, ota yhteys sähköpostilla dataskydd@tingstad.se

 

TIETOJEN KERÄYS JA KÄYTTÖ

Mitä tietoja keräämme?

Tiedot, joita sinä annat meille.

Voit antaa suoraan tai epäsuorasti meille tietoa itsestäsi ja yrityksestäsi monella eri tavalla, kuten tilaamalla tuotteitamme tai palvelujamme tai ottamalla meihin yhteyden kotisivumme kautta, sähköpostilla, kirjeitse tai puhelimella sekä tilaamalla uutiskirje- emme tai toimimalla sosiaalisessa mediassamme.

Tiedot voivat olla:

 • Henkilö- ja yhteystiedot – Yrityksen nimi, yritystunnus, osoitetiedot, sähköpostiosoite, matkapuhelinnumero.
 • Maksutiedot – Laskutusosoite, toimitustiedot, yhteyshenkilö, muut laskutustiedot.

Tiedot, joita keräämme sinusta

Kun olet meihin yhteydessä, voimme kerätä tietoa seuraavista asioista:

 • Henkilö- ja yhteystiedot – Yrityksen nimi, Y-tunnus, laskutus- ja toimitusosoite, sähköpostiosoite, matkapuhelinnumero
 • Tietoja tuotteista/palveluista – Yksityiskohtaiset tiedot ostamistasi tuotteista/palveluista
 • Taloustiedot – Luottokelpoisuus
 • Historiatiedot – Aiemmat ostot, laskutus- ja luottohistoria
 • Tietoa siitä, miten toimit Tingstadin kanssa – Miten käytät tuotteitamme ja palvelujamme, mukaan lukien vasteajat sivuille, latausvirheet, miten saavuit palveluun ja lähdit palvelusta sekä tilausvahvistus, kun otamme sinuun yhteyttä
 • Yksikkötietoja – Esim. IP-osoite, kieliasetukset, selaimen asetukset, aikavyöhyke, paikkatieto, käyttöjärjestelmä, ohjelmistoalusta ja näytön tarkkuus
 • Paikkatieto – maantieteellinen sijaintisi

Antamasi tiedot sekä esimerkiksi talous- ja historiatiedot ovat välttämättömiä esimerkiksi sopimuksen solmimista kanssamme tai muuta tarkoitusta varten. Tietojen tarkoituksena voi esimerkiksi olla, että voimme välittää sinulle paremmin tietoa, tai kehittää palveluamme ja tuotteitamme

Mitä teemme tiedolla?

Tarjota, välittää ja parantaa tuotteitamme/palvelujamme

Kaikkia tietoja käytetään siihen, että voimme tarjota, välittää ja parantaa Tingstadin tuotteita ja palveluja asiakkaillemme. Tingstad käsittelee henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin seuraavien laillisten perusteiden nojalla.

Kun tilaat tuotteita ja palveluja ja teet sopimuksen kanssamme

Tietotyyppi -> henkilötiedot
Yritystiedot -> Yritys/Organisaatio Yritystunnus, Osoitetiedot (toimitus ja laskutus) Laskutustiedot
Yhteystiedot -> Nimi Sähköposti Puhelinnumero
Palvelu- ja tuotetiedot -> Tuotetiedot, Palvelutiedot

Oikeudellinen peruste: Täyttää sopimukseemme perustuvat velvoitteemme sinua kohtaan.

Kun otat meihin yhteyttä verkkolomakkeella
Tietotyyppi -> Henkilötiedot

Yhteystiedot -> Nimi Sähköposti Puhelinnumero
Yhteystiedot -> Yritys/Organisaatio
Asiatiedot -> Ilmoitus

Oikeudellinen peruste: Täyttää sopimukseemme perustuvat velvoitteemme sinua kohtaan sekä oikeutettu etu.

Kun otat meihin yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella
Tietotyyppi -> Henkilötiedot

Yhteystiedot -> Nimi Sähköposti Puhelinnumero
Yhteystiedot -> Yritys/Organisaatio
Asiatiedot -> Ilmoitus

Oikeudellinen peruste: Täyttää sopimukseemme perustuvat velvoitteemme sinua kohtaan sekä oikeutettu etu.

Kun saat meiltä tietoja tai tarjouksia uutiskirjeellä
Tietotyyppi -> Henkilötiedot

Yhteystiedot -> Nimi Sähköposti, Toimialaan kuuluminen
Yhteystiedot -> Yritys/Organisaatio

Oikeudellinen peruste: Oikeutettu etu ja suostumus.

Kun sinut on tunnistettavissa julkaisemassamme kuvassa tai videolla
Tietotyyppi -> Henkilötiedot

Valokuva/video -> Valokuvat, Kuvat tapahtumista Videot

Oikeudellinen peruste: Täyttää sopimukseemme perustuvat velvoitteemme sinua kohtaan tai oikeutettu etu tai suostumus.

Kun osallistut laatuseurantaamme ja asiakastyytyväisyystutkimuksiin
Tietotyyppi -> Henkilötiedot

Yhteystiedot -> Nimi Sähköposti
Yhteystiedot -> Yritys/Organisaatio
Asiatiedot -> Vastaus ja arviointi Vapaamuotoinen vastaus kysymyksiin

Oikeudellinen peruste: Oikeutettu etu ja suostumus.

Jaammeko tietojasi edelleen?

Emme milloinkaan jaa henkilötietojasi kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi.

Voimme jakaa henkilötietojasi tavarantoimittajille tai alihankkijoille, jotta voimme täyttää velvollisuutemme sinua kohtaan. Noudatamme laillisia, teknisiä ja organisaatioon liittyviä vaatimuksia, jotta tietojasi käsitellään turvallisesti.

Tavarantoimittajat ja alihankkijat, kuten Tingstad-konsernin yhtiöt: Tingstad voi jakaa henkilötietojasi tavarantoimittajille ja alihankkijoille, jotta voimme täyttää sopimuksiin perustuvat velvollisuutemme sinua kohtaan sekä muihin tarkoituksiin, jotka on selitetty tässä Tietosuojakäytännössä.

Luottotietoyritykset ja muut vastaavat toimijat: Luottotietosi voidaan jakaa luottotietoyrityksille ja muille vastaaville yrityksille, jotta voimme arvioida luottokelpoisuutesi.

Viranomaiset: Tingstad voi toimittaa tarpeellista tietoa viranomaisille, kuten poliisille, veroviranomaisille tai muille viranomaisille, jos laki niin velvoittaa tai jos olet hyväksynyt sen. Esimerkkeinä velvollisuudesta toimittaa tietoja ovat toimet rahanpesua ja terrorismin rahoittamista vastaan.

Muut: Logistiikka- ja kuljetusyritykset, jotka kuljettavat tavaroitasi.

Markkinointi: Tingstad voi jakaa tietojasi kolmannelle osapuolelle:

 • Jos Tingstad myy tai ostaa yrityksen tai resursseja, Tingstad voi luovuttaa henkilötietojasi mahdolliselle ostajalle tai myyjälle.
 • Jos Tingstad tai oleellinen osa Tingstadia myydään kolmannelle osapuolelle, Tingstadin asiakkaiden henkilötietoja saatetaan jakaa.

​Missä käsittelemme henkilötietojasi?

Pyrimme aina käsittelemään tietojasi EU:n/ETY:n alueella. Tietoja voidaan tietyissä tilanteissa siirtää EU:n/ETY:n ulkopuolisiin maihin ja käsiteltäväksi näissä maissa. Esimerkkeinä käsittelijästä ovat Tingstad-konserniin kuuluva yritys tai muu toimija tai alihankkija. Käytämme aina kohtuullisia laillisia, teknisiä ja organisaatioon liittyviä toimia, jotta tietojasi käsitellään samalla suojatulla tavalla kuin EU:ssa/ETY:ssä.

Miten kauan säilytämme henkilötietojasi?

Säilytämme tietoja niin kauan kuin on tarpeellista, jotta voimme täyttää sopimuksiin perustuvat velvollisuutemme sinua kohtaan, sekä niin kauan kuin laki määrää säilytysajoista

OIKEUTESI

 • Oikeus päästä näkemään tietosi
 • Voit pyytää kopion haluamistasi tiedoista ja tarkistaa sinusta säilyttämämme tiedot
 • Oikeus tietojen korjaamiseen
 • Sinulla on oikeus korjata sinua koskeva virheellinen tai epätäydellinen tieto
 • Oikeus poistattaa tiedot (”oikeus tulla unohdetuksi”)

Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi poistoa, kun ne eivät enää ole välttämättömiä siihen tarkoitukseen, johon ne on kerätty. Tingstadilla voi kuitenkin olla lakiin perustuvia velvollisuuksia, jotka estävät poistamasta tietojasi tai osia tiedoistasi välittömästi. Nämä velvollisuudet perustuvat esimerkiksi kirjanpito-, verotus-, pankki- ja rahanpesulainsäädäntöön.

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme, ota yhteys sähköpostilla dataskydd@tingstad.se.

Henkilötietojen käsittelystä vastaava on AB Tingstad Papper, jonka yritystunnus on: 556117–1199. Osoite: Box 13013, 402 51 Göteborg, Sverige.

 

Etkö löydä mitä etsit?

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, jos et löytänyt vastausta kysymyksiisi!

Asiakaspalveluun

Unfortunately, no one is online, but you can send us an email to aspa@tingstad.fi !

Pikalinkit

Information