Siivous, Paperit & Pesuaineet
Keittiö & Take Away
Vaatteet, Kengät & Tarvikkeet
Toimisto ja ergonomia
Pakkaus & Postitus
Baaritarvikkeet
Tuholaistorjunta & Turvallisuus
Sisustus & Lahjat
Työkalut, Koneet & Vaunut
Sähköt & Valaistus
Sommar
Tuotteet painatuksella

Kaikkea yrityksellesi.

Meillä Tingstadilla on ollut etuoikeus tutustua sekä pieniin että suuriin pohjoismaisiin yrityksiin jo vuodesta 1959. Nämä yritykset ja sisukkaat yrittäjät niiden taustalla ovat asiakkaitamme. Vuosien varrella he ovat kannustaneet ja opettaneet, toisinaan yllättäneet ja aina inspiroineet meitä. Olemme kuunnelleet ja oppineet virheistämme, sekä ennen kaikkea uskaltaneet mennä eteenpäin. Panostimme toimivaan logistiikkaan jo varhain, ja moderni varastomme on tästä yksi esimerkki. Asiakkaidemme kasvaessa myös meidän tarjontamme on laajennuttava. Siksi valikoimissamme on tällä hetkellä yli 120 000 tuotetta, jotka vastaavat monien eri toimialojen tarpeisiin. Meiltä hankit käyttötavarat, työvaatteet ja varusteet yrityksellesi, aina oikeaan hintaan ja silloin kun niitä tarvitaan. Tingstad – meillä on.

Vita blommor mot en blå himmel.

Tingstad toivottaa oikein hyvää kesää!

Hyvä asiakkaamme - huomioithan, että toimitusaika voi olla hieman pidempi lomakaudesta johtuen, joten suosittelemme, että teet tilauksesi kesäkuukausina hyvissä ajoin.

Suosittelemme, että käytät verkkokauppaamme. Mikäli sinulla on jo käyttäjätili, voit kirjautua sisään 'Omille sivuille' tästä.

Uutena asiakkaana voit luoda käyttäjätilin tästä, jolloin saat kirjautumislinkin ja pääset siirtymään 'Omille sivuille'.

Jos sinulla on kysyttävää, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä meihin.

HUOM! Showroom on kesäkuukausina auki vain sopimuksen mukaan. Sovithan vierailusta etukäteen asiakaspalvelun tai oman edustajasi kanssa, kiitos!

Hyvää kesää!

Ota yhteyttä
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Heti oikea hinta.

Meillä Tingstadilla on suora ja rehellinen hinnoittelustrategia, jonka ansiosta saat heti oikean hinnan. Kun onnistumme neuvottelemaan edullisemmat sisäänostohinnat itsellemme, alennamme vastaavasti hintoja omille asiakkaillemme. Takaamme luotettavan ja rehellisen hinnoittelun, jotta ostosten tekeminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa.

Unfortunately, no one is online, but you can send us an email to aspa@tingstad.fi !

Pikalinkit

Information