Siivous, Paperit & Pesuaineet
Keittiö & Take Away
Vaatteet, Kengät & Tarvikkeet
Toimisto ja ergonomia
Pakkaus & Postitus
Baaritarvikkeet
Tuholaistorjunta & Turvallisuus
Sisustus & Lahjat
Työkalut, Koneet & Vaunut
Sähköt & Valaistus
Sommar
Tuotteet painatuksella

AI-käytäntö

Tervetuloa Tingstad.com-sivustolle!

Pyrimme tarjoamaan monipuolisen ja helposti ulottuvan ostokokemuksen asiakkaillemme ympäri maailmaa ja haluamme olla täysin avoimia siitä, miten tämä tapahtuu. Lue AI-käytäntömme, niin saat käsityksen siitä, kuinka me työskentelemme aktiivisesti luodaksemme alustan, jossa sinä asiakkaana voit tuntea olosi täysin kotoiseksi. "Meillä on" ja "Tee arjestasi helpompaa" eivät ole meille vain sanoja, vaan ne ovat motiivimme luodaksemme saumattoman ja palkitsevan ostokokemuksen sinulle ja yrityksellesi.

AI:n hyödyntäminen käännöksissä Tingstad.com-sivustolla

Jotta saisimme tuotevalikoimamme eri kieliryhmien ulottuville, olemme ottaneet käyttöömme tekoälyn (AI) tuotekuvausten kääntämisessä.

Miten se toimii

Tuotekuvauksemme laaditaan alun perin aina ihmisten toimesta ruotsiksi tai vaihtoehtoisesti saamme kuvaukset tavaran toimittajiltamme. Jotta saisimme nämä kuvaukset eri kielille, käytämme AI:ta niiden automaattiseen kääntämiseen. Nämä käännökset merkitään selkeästi "Käännetty AI:n avulla" -merkinnällä ja niiden yhteydessä on linkki tähän käytäntöön.

Lupauksemme

Ymmärrämme tarkkojen ja ymmärrettävien tuotekuvausten tärkeyden. Siksi pidätämme oikeuden korjata mahdolliset virheet, jotka voivat ilmetä AI-käännösprosessissa. Tavoitteenamme on varmistaa, että jokainen käännös on korkealaatuinen ja vastaa alkuperäistä ruotsalaista tuotekuvausta.

Tarkastus ja muokkaaminen

Kaikki AI-käännökset käyvät läpi ihmisen suorittaman tarkastuksen ja muokkauksen ennen kuin ne julkaistaan pysyvästi. Tämän siirtymäkauden aikana, kun tuotteet on käännetty AI:n avulla, näet merkinnän ja linkin tähän käytäntöön. Työskentelemme aktiivisesti varmistaaksemme, että jokainen tuotekuvaus täyttää laatukriteerimme.

Mahdollisista virheistä ilmoittaminen

Arvostamme palautettasi! Jos havaitset virheitä tai sinulla on ehdotuksia käännösten parantamiseksi, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Olemme omistautuneet luomaan positiivisen ja sujuvan ostokokemuksen sinulle.

Kiitos, että olet osa Tingstad.comia

-------------

If you have any questions about this, you can of course always contact customer service who will assist you.

Unfortunately, no one is online, but you can send us an email to aspa@tingstad.fi !

Pikalinkit

Information