Siivous, Paperit & Pesuaineet
Keittiö & Take Away
Vaatteet, Kengät & Tarvikkeet
Toimisto ja ergonomia
Pakkaus & Postitus
Baaritarvikkeet
Tuholaistorjunta & Turvallisuus
Sisustus & Lahjat
Työkalut, Koneet & Vaunut
Sähköt & Valaistus
Sommar
Tuotteet painatuksella
Takaisin Etusivulle Päivittäistavarakaupat

Päivittäistavarakauat.

Päivittäistavarakaupassa kaikki käy nopeasti, ja työsi helpottamiseksi olemme koonneet myymälöissä tarvittavia tuotteita yhteen paikkaan. Löydät tästä ostoskassit, leipäpussit, muovipakkaukset sekä päivittäisessä työssä tarvittavat välineet, kuten työkäsineet ja toimistotarvikkeet. Jos haluat tietää lisää asiakaspainatetuista tuotteista, ota yhteys myyjääsi tai asiakaspalveluumme.

PureFiber matform 100 cl med passande lock!
Kampanja:

PureFiber Ruokarasiat.

PureFiber™ Stora Ensolta on suorakulmainen, lähituotettu take away -rasia, joka on valmistettu uusiutuvasta raaka-aineesta. Tällä hetkellä tarjoamme PureFiber-ruokalaatikkoa, tilavuudeltaan 100 cl, ja siihen sopivaa kantta kampanjahintaan, kampanja voimassa 31.8. asti.

Tutustu tuotteisiin
Olika sorters sugrör på en beige bakgrund.
Nyhet:

Kesän virkistäviin juomiin ja drinkkeihin.

Tiettyihin juomiin ja drinkkeihin, erityisesti pirtelöihin ja smoothieihin, pillit ovat ehdottoman välttämättömiä! Tutustu paperipilli -uutuuksiimme. Löydät valikoimastamme useita uusia pillejä eri väreissä ja malleissa. Uutuuksiin kuuluvat myös hygieenisesti pakatut pillit – täydelliset itsepalveluun.

Tuotevalikoimaan
En kvinna i svart skjorta och svarta byxor går bredvid en gaffeltruck. Svalare arbetskläder.

Lämpimämpi sää = viileämmät työvaatteet

Tunne viileiden työvaatteiden vaikutus lämpimän työpäivän aikana. Hengittävät ja ilmavat vaatteet tekevät työskentelystä mukavampaa ja auttavat säilyttämään keskittymisen. Tutustu työvaate -valikoimaamme.

Siirry työvaatteisiin
T-shirt i Unisex-modell från Prowear!

Edullinen unisex-T-paita nyt 10 kappaleen pakkauksessa!

Uusi unisex-mallinen T-paita tarjoaa erinomaisen mukavan vaihtoehdon, joka sopii kaikille. T-paita on saatavilla valkoisena, mustana ja merensinisissä sävyissä. Nyt voit hankkia tämän, jo valmiiksi edullisen, T-paidan 10 kappaleen paketissa uskomattoman edulliseen hintaan! 

Siirry valikoimaan
Två påsar kaffe placerade på en stol, den ena bredvid den andra.
RUBINENS KAFFEROSTERI

Laadukas kahvinautinto edullisesti!

Rubinens Kafferosterin kahvimme pavut on paahdettu hitaasti – menetelmällä, joka vie hieman enemmän aikaa ja tuo esiin jokaisen pavun parhaat puolet. Hidas paahto antaa kahville tasapainoisen maun, jossa pähkinäiset ja suklaiset sävyt korostuvat. Niinpä se, joka odottaa jotain hyvää, saa nauttia herkullisesta kupillisesta Rubinens Kafferosterin kahvia.

LUE LISÄÄ
Blå bakgrund med kartonglådor och e-handelslådor för förpackning.
UUTUUS:

Nopeampi tilausten pakkaaminen uusilla verkkokauppa-laatikoillamme.

Näiden verkkokauppalaatikoiden avulla tilausten pakkaaminen on helpompaa ja nopeampaa. Laatikot ovat helpot koota nopeasti, eikä pohjaa tarvitse teipata. Sulkemiseen tarvittava teippi on integroitu laatikkoon, joten sinun ei tarvitse säätää teippirullien kanssa. Loppuasiakasta varten laatikossa on repäisyliuska, joka mahdollistaa vaivattoman avaamisen. Edulliset verkkokauppalaatikkomme ovat saatavilla yhdeksässä vakiokoossa ja ne ovat kätevä ja aikaa säästävä lisä verkkokauppatoimintaasi. 

Siirry valikoimaan
Panter powered by Tingstad

Uudelleen käytettävät ruoka- ja juomapakkaus vaihtoehdot take away -käyttöön.

Ravintoloiden, kahviloiden ja muiden ravitsemisliikkeiden Ruotsissa on 1.1.2024 alkaen tarjottava uudelleen käytettäviä vaihtoehtoja take away -ruoka- ja juomapakkauksille. Kerromme täällä, mitä laki tarkoittaa, mitä vaatimuksia yrityksille asetetaan ja miten sinä voit hyödyntää uudelleen käytettäviä pakkauksia omassa take away -liiketoiminnassasi. 

LUE LISÄÄ

Sinua ehkä kiinnostaa

Product Guide: Disposable gloves.

There are many different types of disposable gloves. Which one fits your business? In our guide you will learn more about disposable gloves.

Read more

Paloturvallisuus.

Onnettomuuksien varalle kannattaa hankkia oikeat palosammuttimet ja varusteet. Mutta mikä varuste sopii mihinkin tilanteeseen? Lue tästä lisää palosammuttimista, hälyttimistä ja muista paloturvallisuuden tuotteista.

Lue lisää

Product guide: Price Guns.

Here you can learn more about price guns. We have several different models and here you will find information about the different models as well as how to easily change the label roll and color cartridge. 

Learn more

Unfortunately, no one is online, but you can send us an email to aspa@tingstad.fi !

Pikalinkit

Information