Siivous, Paperit & Pesuaineet
Keittiö & Take Away
Vaatteet, Kengät & Tarvikkeet
Toimisto ja ergonomia
Pakkaus & Postitus
Baaritarvikkeet
Tuholaistorjunta & Turvallisuus
Sisustus & Lahjat
Työkalut, Koneet & Vaunut
Sähköt & Valaistus
Sommar
Tuotteet painatuksella

Kaupat & Myymälät.

Olemme koonneet tälle sivulle myymäläasiakkaillemme soveltuvan valikoiman. Tällä sivulla on myymälätoimintaan suoraan liittyviä tuotteita, kuten lahjapaperit, ostoskassit ja kylttimateriaalit, paljon tuotteita esimerkiksi toimistoa ja kahvihuonetta varten sekä asiakkaiden turvallisuuteen liittyviä tuotteita. Tavoitteenamme on, että ostaminen on tehokkaampaa, helpompaa ja inspiroivampaa. Jos haluat tietää lisää tai kysyä profiilipainatetuista tuotteista, ota yhteys myyjääsi tai asiakaspalveluun.

Blå bakgrund med kartonglådor och e-handelslådor för förpackning.
UUTUUS:

Nopeampi tilausten pakkaaminen uusilla verkkokauppa-laatikoillamme.

Näiden verkkokauppalaatikoiden avulla tilausten pakkaaminen on helpompaa ja nopeampaa. Laatikot ovat helpot koota nopeasti, eikä pohjaa tarvitse teipata. Sulkemiseen tarvittava teippi on integroitu laatikkoon, joten sinun ei tarvitse säätää teippirullien kanssa. Loppuasiakasta varten laatikossa on repäisyliuska, joka mahdollistaa vaivattoman avaamisen. Edulliset verkkokauppalaatikkomme ovat saatavilla yhdeksässä vakiokoossa ja ne ovat kätevä ja aikaa säästävä lisä verkkokauppatoimintaasi. 

Siirry valikoimaan
En kvinna i svart skjorta och svarta byxor går bredvid en gaffeltruck. Svalare arbetskläder.

Lämpimämpi sää = viileämmät työvaatteet

Tunne viileiden työvaatteiden vaikutus lämpimän työpäivän aikana. Hengittävät ja ilmavat vaatteet tekevät työskentelystä mukavampaa ja auttavat säilyttämään keskittymisen. Tutustu työvaate -valikoimaamme.

Siirry työvaatteisiin
Två påsar kaffe placerade på en stol, den ena bredvid den andra.
RUBINENS KAFFEROSTERI

Laadukas kahvinautinto edullisesti!

Rubinens Kafferosterin kahvimme pavut on paahdettu hitaasti – menetelmällä, joka vie hieman enemmän aikaa ja tuo esiin jokaisen pavun parhaat puolet. Hidas paahto antaa kahville tasapainoisen maun, jossa pähkinäiset ja suklaiset sävyt korostuvat. Niinpä se, joka odottaa jotain hyvää, saa nauttia herkullisesta kupillisesta Rubinens Kafferosterin kahvia.

LUE LISÄÄ
T-shirt i Unisex-modell från Prowear!

Edullinen unisex-T-paita nyt 10 kappaleen pakkauksessa!

Uusi unisex-mallinen T-paita tarjoaa erinomaisen mukavan vaihtoehdon, joka sopii kaikille. T-paita on saatavilla valkoisena, mustana ja merensinisissä sävyissä. Nyt voit hankkia tämän, jo valmiiksi edullisen, T-paidan 10 kappaleen paketissa uskomattoman edulliseen hintaan! 

Siirry valikoimaan
Vaxat papper för vackra inslagningar.

Vahapaperit.

Kiedo kukkakimput, ruukkukukat ja lahjat harmonisen värisillä vahapapereilla, jotka kohentavat kokonaisvaikutelmaa. Vahapaperilla kääritty kimppu tai lahja saa ohuen paperin hienostuneisuuden samalla, kun vaha antaa paperille rakenteen, kestää kosteutta, eikä värjää.

Siirry vahapaperivalikoimaan
Katalogen "Hållbarhetsredovisning 2023" upplagd på ett träbord med en kopp cappuccino brevid.
Kestävän kehityksen raportti 2023

Miten onnistuimme tavoitteissa vuonna 2023?

Kestävän kehityksen raportissamme selitämme, miten olemme määrittäneet kestävän kehityksen tavoitteet, joiden parissa työskentelemme ja raportoimme, mitä olemme tehneet jokaisen tavoitteen osalta ja miten olemme onnistuneet saavuttamaan ne. Lue se tästä!

 

Siirry raporttiin
 

Minkälaiset pussit yrityksesi tarvitsee?

Meillä on paperikassit ja pussit jokaiseen käyttötarkoitukseen. Tarvitsetko pusseja elintarvikkeiden pakkaukseen, tai kasseja joihin asiakkaat voivat pakata tuotteensa?
Me tarjoamme yrityksellesi paperikasseja ja pusseja eri materiaaleissa ja koossa. Tervetuloa selaamaan valikoimaamme!

lue lisää

Sinua ehkä kiinnostaa

Jos onnettomuus sattuu.

Valikoimistamme löytyvät kestävät ja hyvin varustellut ensiapulaatikot, -laukut ja -kaapit jokaiselle työpaikalle.

Katso tuotteet

Minkälaiset pussit yrityksesi tarvitsee?

Meillä on paperikassit ja pussit jokaiseen käyttötarkoitukseen. Tarvitsetko pusseja elintarvikkeiden pakkaukseen, tai kasseja joihin asiakkaat voivat pakata tuotteensa?
Me tarjoamme yrityksellesi paperikasseja ja pusseja eri materiaaleissa ja koossa. Tervetuloa selaamaan valikoimaamme!

lue lisää

Gift ribbons for gift wrapping.

In our range you will find a wide range of gift ribbons in several different colors. We offer both glossy and matt alternatives in several different widths. Be inspired and shop yourf gift ribbons here.

See products

Unfortunately, no one is online, but you can send us an email to aspa@tingstad.fi !

Pikalinkit

Information