Siivous, Paperit & Pesuaineet
Keittiö & Take Away
Vaatteet, Kengät & Tarvikkeet
Toimisto ja ergonomia
Pakkaus & Postitus
Baaritarvikkeet
Tuholaistorjunta & Turvallisuus
Sisustus & Lahjat
Työkalut, Koneet & Vaunut
Sähköt & Valaistus
Sommar
Tuotteet painatuksella
Takaisin Etusivulle Kauneussalongit

Kauneussalongit.

Sinulle, joka omistat kauneushoitolan tai studion, olemme koonneet valikoiman, joka mahdollistaa sinulle ostosten tekemisen yhdestä ja samasta paikasta. Ehkä olet kampaaja, kynsiteknikko tai omistat hierontastudion. Meiltä löydät kertakäyttökäsineet, lämpölaitteet, paperi- ja froteepyyhkeet, tunnelmaa luovat sisustustuotteet ja tarvikkeet, jotka auttavat sinua pitämään tilasi siistinä ja viihtyisänä.

Två påsar kaffe placerade på en stol, den ena bredvid den andra.
RUBINENS KAFFEROSTERI

Laadukas kahvinautinto edullisesti!

Rubinens Kafferosterin kahvimme pavut on paahdettu hitaasti – menetelmällä, joka vie hieman enemmän aikaa ja tuo esiin jokaisen pavun parhaat puolet. Hidas paahto antaa kahville tasapainoisen maun, jossa pähkinäiset ja suklaiset sävyt korostuvat. Niinpä se, joka odottaa jotain hyvää, saa nauttia herkullisesta kupillisesta Rubinens Kafferosterin kahvia.

LUE LISÄÄ
T-shirt i Unisex-modell från Prowear!

Edullinen unisex-T-paita nyt 10 kappaleen pakkauksessa!

Uusi unisex-mallinen T-paita tarjoaa erinomaisen mukavan vaihtoehdon, joka sopii kaikille. T-paita on saatavilla valkoisena, mustana ja merensinisissä sävyissä. Nyt voit hankkia tämän, jo valmiiksi edullisen, T-paidan 10 kappaleen paketissa uskomattoman edulliseen hintaan! 

Siirry valikoimaan
5,4 miljoner flaskor förhindrade!

Paras siivoustulos.

Vuodesta 2021 lähtien Tingstad on tehnyt yhteistyötä ja ollut ylpeä yhteistyökumppani Plastic Bankille. Vuonna 2022 lanseerasimme uudet pumppusaippuat ja puhdistussuihkeet, jotka on merkitty Plastic Bankin symbolilla. Jokainen Plastic Bankin kanssa yhteistyössä myymämme pullo, estää 5 muovipulloa pääsemästä mereen. Myynnin aloittamisesta, tähän päivää asti, olemme estäneet jo 5,4 miljoonaa pulloa pääsemästä mereen.

Lue lisää
Katalogen "Hållbarhetsredovisning 2023" upplagd på ett träbord med en kopp cappuccino brevid.
Kestävän kehityksen raportti 2023

Miten onnistuimme tavoitteissa vuonna 2023?

Kestävän kehityksen raportissamme selitämme, miten olemme määrittäneet kestävän kehityksen tavoitteet, joiden parissa työskentelemme ja raportoimme, mitä olemme tehneet jokaisen tavoitteen osalta ja miten olemme onnistuneet saavuttamaan ne. Lue se tästä!

 

Siirry raporttiin
Panter powered by Tingstad

Uudelleen käytettävät ruoka- ja juomapakkaus vaihtoehdot take away -käyttöön.

Ravintoloiden, kahviloiden ja muiden ravitsemisliikkeiden Ruotsissa on 1.1.2024 alkaen tarjottava uudelleen käytettäviä vaihtoehtoja take away -ruoka- ja juomapakkauksille. Kerromme täällä, mitä laki tarkoittaa, mitä vaatimuksia yrityksille asetetaan ja miten sinä voit hyödyntää uudelleen käytettäviä pakkauksia omassa take away -liiketoiminnassasi. 

LUE LISÄÄ

Näytä maailmalle kuka olet.

Tavaramerkkisi tulee parhaiten näkyviin selkeällä painatuksella. Olemme apunasi tyylikkään kokonaisratkaisun kehittämisessä ja pidämme huolen siitä, että tavaramerkkisi näkyy oikeanlaisena niin paperille, muoville kuin tekstiilille painettuna.

Lue Lisää

Laaja valikoima kertakäyttökäsineitä.

Laajan tuotevalikoimamme ansiosta löydät helposti toiminnallesi sopivat laadukkaat työkäsineet.
Kertakäyttökäsineemme tekee työnteosta turvallista ja hygieenistä – monella eri alalla. Löydät meiltä vinyyli-, nitriili- ja TPE-käsineet, ja suurin osa on saatavana koosta Small kokoon Extra Large.
Mitkä kertakäyttökäsineet sopivat sinun alallesi?

trender-skonhetsbranschen-min.jpg

Paloturvallisuus.

Onnettomuuksien varalle kannattaa hankkia oikeat palosammuttimet ja varusteet. Mutta mikä varuste sopii mihinkin tilanteeseen? Lue tästä lisää palosammuttimista, hälyttimistä ja muista paloturvallisuuden tuotteista.

Lue lisää

Tuoteopas: Ovimatot.

Olemme koonneet yhteen oppaan, jonka avulla voit helpommin valita oikeanlaiset matot eri tiloihin.

Lue lisää

Peilien puhdistus.

Työpaikoilla peilit likaantuvat nopeasti, mutta sopivilla puhdistusaineilla ja työmenetelmillä on helppo saada hohtavan puhdas tulos. Lue alta, miten peilit puhdistetaan tehokkaasti.

Lue lisää

"Tingstad have a wide range, high quality and service."

Marie Hagström Henriksson runs Klippotek Dandy with salons in Gothenburg and Torslanda. Watch the film and hear her story from a trade with high competition.

Näytä video

Unfortunately, no one is online, but you can send us an email to aspa@tingstad.fi !

Pikalinkit

Information