Siivous, Paperit & Pesuaineet
Keittiö & Take Away
Vaatteet, Kengät & Tarvikkeet
Toimisto ja ergonomia
Pakkaus & Postitus
Baaritarvikkeet
Tuholaistorjunta & Turvallisuus
Sisustus & Lahjat
Työkalut, Koneet & Vaunut
Sähköt & Valaistus
Sommar
Tuotteet painatuksella

Kahvilat.

Tälle sivustolle olemme koonneet valikoiman tuotteita, joka sopii erityisesti kahvilayrittäjille. Valikoimastamme löytyy laaja valikoima tuotteita take away-käyttöön, tarjoiluun ja keittiöön. Tervetuloa tutustumaan kahvilatarvikkeisiin erikoistuneen sivustomme tarjontaan ja tekemään tilauksia kahvilasi tarpeisiin!

En bartender häller upp en drink som innehåller Britvic Indian Tonic Water i ett glas.
Kampanj:

Britvics tonics!

Britvics goda tonics har fina smakvariationer som förhöjer dryckesupplevelsen av cocktails och mocktails! Britvics tonics har fått utmärkelsen "Superior Taste Award" av International Taste and Quality Institute i Bryssel. Nu erbjuder vi dessa somriga tonics till ett riktigt förmånligt kampanjpris!

Till Sortiment
PureFiber matform 100 cl med passande lock!
Kampanja:

PureFiber Ruokarasiat.

PureFiber™ Stora Ensolta on suorakulmainen, lähituotettu take away -rasia, joka on valmistettu uusiutuvasta raaka-aineesta. Tällä hetkellä tarjoamme PureFiber-ruokalaatikkoa, tilavuudeltaan 100 cl, ja siihen sopivaa kantta kampanjahintaan, kampanja voimassa 31.8. asti.

Tutustu tuotteisiin
Nya muggar i olika färger och i sex olika storlekar. Köp idag på Tingstad.com.
Uutuus:

Mukiuutuus -City-mukit ovat nyt valikoimassamme.

Tutustu uusiin kaupunkiaiheisiin mukeihimme. Mukit ovat saatavilla eri väreissä ja kuudessa eri koossa. Nämä city-mukit ovat viimeisin lisäyksemme sekä kylmien, että kuumien juomien nauttimiseen - niin suurkaupungeissa, pikkukaupungeissa kuin maaseuduillakin. 

Siirry valikoimaan
Två påsar kaffe placerade på en stol, den ena bredvid den andra.
RUBINENS KAFFEROSTERI

Laadukas kahvinautinto edullisesti!

Rubinens Kafferosterin kahvimme pavut on paahdettu hitaasti – menetelmällä, joka vie hieman enemmän aikaa ja tuo esiin jokaisen pavun parhaat puolet. Hidas paahto antaa kahville tasapainoisen maun, jossa pähkinäiset ja suklaiset sävyt korostuvat. Niinpä se, joka odottaa jotain hyvää, saa nauttia herkullisesta kupillisesta Rubinens Kafferosterin kahvia.

LUE LISÄÄ
Gäster sitter vid bord på en uteservering.

Eläköön - terassikausi!

Hyvän kesäsään myötä ulkoterassi täyttyy iloisista kesävierailijoista. Varmista, että ravintolasi on valmis ja varautunut pitkän terassikauden viettoon. Valikoimastamme löydät aurinkovarjot aurinkoisiin päiviin, sekä infrapunalämmittimet viileämpiä päiviä ja iltoja varten.

Tuotevalikoimaan
Tre färgglada glassbägare med glass, frukt och choklad.

Jäätelökuppi Hedelmäsekoitus!

Fruktmix-jäätelökupit ovat saatavilla ihanissa kesäisissä väreissä, joissa on raikas sekoitus sitruuna-, mansikka- ja mustikkakuvioita. Se on täydellinen valinta jäätelöpalloille ja pehmytjäätelölle lämpimänä kesäpäivänä kaikille herkkusuill.

Siirry valikoimaan
Katalogen "Hållbarhetsredovisning 2023" upplagd på ett träbord med en kopp cappuccino brevid.
Kestävän kehityksen raportti 2023

Miten onnistuimme tavoitteissa vuonna 2023?

Kestävän kehityksen raportissamme selitämme, miten olemme määrittäneet kestävän kehityksen tavoitteet, joiden parissa työskentelemme ja raportoimme, mitä olemme tehneet jokaisen tavoitteen osalta ja miten olemme onnistuneet saavuttamaan ne. Lue se tästä!

 

Siirry raporttiin

Inspiration

 

Tutustu palveluihimme

Räätälöity tiskipalvelu.

Tiedämme miten paljon turhaa aikaa kuluu, kun tiskikoneen annostelu tai huuhtelu ei toimi oikein. Me voimme tarjota tiskipalveluja ja ratkaisuja jotka sopivat juuri sinun yrityksesi keittiöön.

Lue lisää

Elintarvikehygienia.

Meillä on elintarvikeohjelma, joka on ravintola- ja keittiöalan tukena kaikissa turvallisuus- ja hygieniakysymyksissä. Teemme hygieniatarkastuksia ja neuvomme, miten mahdolliset puutteet keittiössä ja ravintolassa parhaiten voidaan hoitaa. Autamme yrityksesi toimintasuunnitelmassa ja viranomaisten vaatimuksissa.

Lue lisää

Tuholaistorjunta.

Meillä on tuholaistorjunnan ammattilaisia, jotka tietävät miten sinun yrityksesi kannattaa toimia pitääksesi tuholaiset loitolla, tehokkaasti ja turvallisesti.

Lue lisää

Unfortunately, no one is online, but you can send us an email to aspa@tingstad.fi !

Pikalinkit

Information