Siivous, Paperit & Pesuaineet
Keittiö & Take Away
Vaatteet, Kengät & Tarvikkeet
Toimisto ja ergonomia
Pakkaus & Postitus
Baaritarvikkeet
Tuholaistorjunta & Turvallisuus
Sisustus & Lahjat
Työkalut, Koneet & Vaunut
Sähköt & Valaistus
Sommar
Tuotteet painatuksella
Takaisin Etusivulle Hotellit & Konferenssit

Hotellit, kylpylät & konferenssit.

Täältä löydät olennaiset tuotteet hotelleille, kylpylöille ja konferenssikeskuksille. Voit helposti saada tarvitsemasi ja koota näillä sivustolla kaiken tarpeellisen. Tämä sivusto on tarkoitettu erityisesti heille, jotka harjoittavat hotelli-, konferenssi- tai kylpylätoimintaa. Valitse laajasta valikoimastamme muun muassa ylelliset vartalonhoitotuotteet, kylpyhuonetuotteet, lakanat, pesuaineet, paperit & lehtiöt, kynät, pöytävedet, astiat, kahvit, keksit, kynttilät, kasvit, sähkö- & jatkojohdot sekä henkilökunnan vaatetus.

Gäster sitter vid bord på en uteservering.

Eläköön - terassikausi!

Hyvän kesäsään myötä ulkoterassi täyttyy iloisista kesävierailijoista. Varmista, että ravintolasi on valmis ja varautunut pitkän terassikauden viettoon. Valikoimastamme löydät aurinkovarjot aurinkoisiin päiviin, sekä infrapunalämmittimet viileämpiä päiviä ja iltoja varten.

Tuotevalikoimaan
Nya muggar i olika färger och i sex olika storlekar. Köp idag på Tingstad.com.
Uutuus:

Mukiuutuus -City-mukit ovat nyt valikoimassamme.

Tutustu uusiin kaupunkiaiheisiin mukeihimme. Mukit ovat saatavilla eri väreissä ja kuudessa eri koossa. Nämä city-mukit ovat viimeisin lisäyksemme sekä kylmien, että kuumien juomien nauttimiseen - niin suurkaupungeissa, pikkukaupungeissa kuin maaseuduillakin. 

Siirry valikoimaan
Två påsar kaffe placerade på en stol, den ena bredvid den andra.
RUBINENS KAFFEROSTERI

Laadukas kahvinautinto edullisesti!

Rubinens Kafferosterin kahvimme pavut on paahdettu hitaasti – menetelmällä, joka vie hieman enemmän aikaa ja tuo esiin jokaisen pavun parhaat puolet. Hidas paahto antaa kahville tasapainoisen maun, jossa pähkinäiset ja suklaiset sävyt korostuvat. Niinpä se, joka odottaa jotain hyvää, saa nauttia herkullisesta kupillisesta Rubinens Kafferosterin kahvia.

LUE LISÄÄ
Olika sorters sugrör på en beige bakgrund.
Nyhet:

Kesän virkistäviin juomiin ja drinkkeihin.

Tiettyihin juomiin ja drinkkeihin, erityisesti pirtelöihin ja smoothieihin, pillit ovat ehdottoman välttämättömiä! Tutustu paperipilli -uutuuksiimme. Löydät valikoimastamme useita uusia pillejä eri väreissä ja malleissa. Uutuuksiin kuuluvat myös hygieenisesti pakatut pillit – täydelliset itsepalveluun.

Tuotevalikoimaan
T-shirt i Unisex-modell från Prowear!

Edullinen unisex-T-paita nyt 10 kappaleen pakkauksessa!

Uusi unisex-mallinen T-paita tarjoaa erinomaisen mukavan vaihtoehdon, joka sopii kaikille. T-paita on saatavilla valkoisena, mustana ja merensinisissä sävyissä. Nyt voit hankkia tämän, jo valmiiksi edullisen, T-paidan 10 kappaleen paketissa uskomattoman edulliseen hintaan! 

Siirry valikoimaan
Panter powered by Tingstad

Uudelleen käytettävät ruoka- ja juomapakkaus vaihtoehdot take away -käyttöön.

Ravintoloiden, kahviloiden ja muiden ravitsemisliikkeiden Ruotsissa on 1.1.2024 alkaen tarjottava uudelleen käytettäviä vaihtoehtoja take away -ruoka- ja juomapakkauksille. Kerromme täällä, mitä laki tarkoittaa, mitä vaatimuksia yrityksille asetetaan ja miten sinä voit hyödyntää uudelleen käytettäviä pakkauksia omassa take away -liiketoiminnassasi. 

LUE LISÄÄ
Katalogen "Hållbarhetsredovisning 2023" upplagd på ett träbord med en kopp cappuccino brevid.
Kestävän kehityksen raportti 2023

Miten onnistuimme tavoitteissa vuonna 2023?

Kestävän kehityksen raportissamme selitämme, miten olemme määrittäneet kestävän kehityksen tavoitteet, joiden parissa työskentelemme ja raportoimme, mitä olemme tehneet jokaisen tavoitteen osalta ja miten olemme onnistuneet saavuttamaan ne. Lue se tästä!

 

Siirry raporttiin

ADA-luksusta.

ADA Cosmetics tarjoaa ihania tuotteita, jotka antavat hyväntuoksuisen ja luksustäytteisen elämyksen. Tilaa saippuat, shampoot ja hoitonaineet, joissa on käytetty vain valikoituja ainesosia.

Katso tuotteita

Pehmeät froteetuotteet.

Oleellinen osa hotelli- ja kylpyläelämystä on pehmeät pyyhkeet, kylpytakit ja tohvelit. Meiltä löydät laadukkaat froteepyyhkeet, aamutakit, kylpyhuonematot ja aamutossut, jotka kestävät pesua ja sopivat mainiosti joko hotelliin tai kylpylään.

Katso tuotteita

Lasit ja karahvit.

Vesilasien valinta vaikuttaa yleisvaikutelmaan enemmän kuin mitä luulisi. Selaa tästä eri vesilaseja, ja tilaa työpaikallesi tai tapahtumaan sopivat pienet tai isot vesilasit.

Katso tuotteita

Tutustu palveluihimme

Kattava tiskipalvelu.

Meillä on pitkä kokemus tiskipalvelun tarjoamisesta ravintoloille, hotelleille ja yrityksille. Asennamme, autamme sinua aloittamaan palvelun käyttö ja varmistamme, että kaikki toimii parhaalla mahdollisella tavalla tarpeidesi mukaisesti. Lue lisää siitä, miten voimme helpottaa työpäivääsi.

Lue lisää

Digitaaliset lämpötilahälytykset ja omavalvonta.

Meidän SmartMate by Tingstad® -sovellus tarjoaa älykkäitä palveluita sinulle, joka käsittelet elintarvikkeita. Saat täyden hallinnan liiketoimintaasi digitaalisten lämpötilavalvontojen avulla, jotka helpottavat omavalvontaa ja lainsäädännön noudattamista. SmartMate on älykäs lämpötilapalvelu hälytystoiminnolla, joka hyödyntää huomaamattomia sensoreita ja käyttäjäystävällistä sovellusta auttaakseen sinua minimoimaan tuotetappiot.

Tilaa yksi tai useampi palvelu sovelluksen kautta.

SMARTMATE - lue lisää

Tuholaistorjuntaohjelma.

Meidän tuholaistorjuntaohjelmamme on suunniteltu tarjoamaan sinulle pitkäaikaisen ja huolettoman tuloksen. Tuholaistorjuntatekniikka asiantuntijoillamme on tarvittava tietotaito antaa sinulle konkreettisia neuvoja siitä, miten voit parantaa liiketoimintaasi pitääksesi tuhoeläimet poissa.

TUHOLAISTORJUNTAOHJELMAAN

Till skadedjurskontroll

Unfortunately, no one is online, but you can send us an email to aspa@tingstad.fi !

Pikalinkit

Information