Siivous, Paperit & Pesuaineet
Keittiö & Take Away
Vaatteet, Kengät & Tarvikkeet
Toimisto ja ergonomia
Pakkaus & Postitus
Baaritarvikkeet
Tuholaistorjunta & Turvallisuus
Sisustus & Lahjat
Työkalut, Koneet & Vaunut
Sähköt & Valaistus
Sommar
Tuotteet painatuksella

Tuotteet verkkokaupoille.

Verkkokaupan pyörittäminen vaatii monia erilaisia osa-alueita ja tehtäviä. Tältä sivustolta löydät kaiken tarvitsemasi verkkokaupan pakkaamiseen ja kuljetukseen, mukaan lukien verkkokauppapakkaukset, laatikot ja laajan valikoiman tuotteita, jotka ovat erityisesti suunnattu verkkokaupan ammattilaisille. Näin voit hoitaa työsi mahdollisimman sujuvasti ja tehokkaasti.

Blå bakgrund med kartonglådor och e-handelslådor för förpackning.
UUTUUS:

Nopeampi tilausten pakkaaminen uusilla verkkokauppa-laatikoillamme.

Näiden verkkokauppalaatikoiden avulla tilausten pakkaaminen on helpompaa ja nopeampaa. Laatikot ovat helpot koota nopeasti, eikä pohjaa tarvitse teipata. Sulkemiseen tarvittava teippi on integroitu laatikkoon, joten sinun ei tarvitse säätää teippirullien kanssa. Loppuasiakasta varten laatikossa on repäisyliuska, joka mahdollistaa vaivattoman avaamisen. Edulliset verkkokauppalaatikkomme ovat saatavilla yhdeksässä vakiokoossa ja ne ovat kätevä ja aikaa säästävä lisä verkkokauppatoimintaasi. 

Siirry valikoimaan
En kvinna i svart skjorta och svarta byxor går bredvid en gaffeltruck. Svalare arbetskläder.

Lämpimämpi sää = viileämmät työvaatteet

Tunne viileiden työvaatteiden vaikutus lämpimän työpäivän aikana. Hengittävät ja ilmavat vaatteet tekevät työskentelystä mukavampaa ja auttavat säilyttämään keskittymisen. Tutustu työvaate -valikoimaamme.

Siirry työvaatteisiin
T-shirt i Unisex-modell från Prowear!

Edullinen unisex-T-paita nyt 10 kappaleen pakkauksessa!

Uusi unisex-mallinen T-paita tarjoaa erinomaisen mukavan vaihtoehdon, joka sopii kaikille. T-paita on saatavilla valkoisena, mustana ja merensinisissä sävyissä. Nyt voit hankkia tämän, jo valmiiksi edullisen, T-paidan 10 kappaleen paketissa uskomattoman edulliseen hintaan! 

Siirry valikoimaan
Svenskproducerade e-handelspåsar i papper.
Ruotsissa valmistettuja!

Paperiset verkkokauppa-pussit.

Tarjoamme laajan valikoiman paperisia verkkokauppapusseja, jotka on valmistettu Ruotsissa 100 % ympäristöystävällisellä vihreällä sähköllä. Pussien paperi on valmistettu korkealaatuisesta pohjoismaisesta, sertifioidusta puuraaka-aineesta, mikä tekee pusseista sekä ohuita, että kestäviä. Meiltä löydät tulevaisuuden verkkokauppapussit, jotka kestävät nykypäivän verkkokaupan vaatimukset.

Siirry valikoimaan
Katalogen "Hållbarhetsredovisning 2023" upplagd på ett träbord med en kopp cappuccino brevid.
Kestävän kehityksen raportti 2023

Miten onnistuimme tavoitteissa vuonna 2023?

Kestävän kehityksen raportissamme selitämme, miten olemme määrittäneet kestävän kehityksen tavoitteet, joiden parissa työskentelemme ja raportoimme, mitä olemme tehneet jokaisen tavoitteen osalta ja miten olemme onnistuneet saavuttamaan ne. Lue se tästä!

 

Siirry raporttiin
Panter powered by Tingstad

Uudelleen käytettävät ruoka- ja juomapakkaus vaihtoehdot take away -käyttöön.

Ravintoloiden, kahviloiden ja muiden ravitsemisliikkeiden Ruotsissa on 1.1.2024 alkaen tarjottava uudelleen käytettäviä vaihtoehtoja take away -ruoka- ja juomapakkauksille. Kerromme täällä, mitä laki tarkoittaa, mitä vaatimuksia yrityksille asetetaan ja miten sinä voit hyödyntää uudelleen käytettäviä pakkauksia omassa take away -liiketoiminnassasi. 

LUE LISÄÄ

Click to shop

 

if (d.getElementById(id)) {return;} var s = d.createElement('script'), fjs = d.scripts[d.scripts.length - 1]; s.id = id; s.src = "https://connect.getflowbox.com/bzfy.js"; fjs.parentNode.insertBefore(s, fjs); })(document, 'bzfy-js-embed');

Unfortunately, no one is online, but you can send us an email to aspa@tingstad.fi !

Pikalinkit

Information