Siivous, Paperit & Pesuaineet
Keittiö & Take Away
Vaatteet, Kengät & Tarvikkeet
Toimisto ja ergonomia
Pakkaus & Postitus
Baaritarvikkeet
Tuholaistorjunta & Turvallisuus
Sisustus & Lahjat
Työkalut, Koneet & Vaunut
Sähköt & Valaistus
Sommar
Tuotteet painatuksella

Pahvimukit & -kupit kylmille juomille.

Etsitkö pahvimukeja ja kylmille juomille tarkoitettuja kuppeja liiketoimintaasi? Tingstad.comista löydät laajan valikoiman erilaisia pahvimukeja eri kokoisina, 12 cl aina 48 cl asti, sekä kuppeja kylmille juomille useissa eri vaihtoehdoissa. Pahvimukimme ovat täydellisiä lämpimien juomien, kuten kahvin ja teen, tarjoiluun, kun taas kupit kylmille juomille sopivat hyvin limsan, mehun ja muiden kylmien juomien tarjoiluun.

Meiltä löydät myös valikoiman lujia ja kestäviä pahvikahvimukeja, jotka ovat täydellisiä take away tarjoiluun. Mukimme ovat varustettu kaksinkertaisella seinämällä pitääkseen juoman lämpimänä pidempään ja suojatakseen kädet kuumuudelta. Kaikki paperimukimme ja pahviset kahvimukit ovat erikokoisilla ja eri materiaaleilla varustetuilla kansilla, jotta ne sopisivat tarpeisiisi.

Lisäksi pahvimukien, take away mukien ja kylmille juomille tarkoitettujen mukien lisäksi löydät myös muita käytännöllisiä tarvikkeita, jotka helpottavat juomien tarjoilua, kuten esimerkiksi kertakäyttömukien suojukset nk. kahvikaulukset, jotka suojaavat käsiä palamiselta kuuman sisällön ansiosta.

Tutustu laajaan pahvisten kahvimukiemme ja kylmien juomien mukivalikoimaamme. Mukimme sopivat täydellisesti take away -juomille ja itsepalvelupisteisiin ja löydät nämä meiltä kilpailukykyiseen hintaan. Tee tilaus helposti verkossa ja saat nopean toimituksen.

Erityyppisiä pahvimukeja:

Single Wall – Mukit, joissa on yksi seinämä. Tämä on yleisin pahvimukityyppi, joka sopii sekä kylmiin, että kuumiin juomiin.

Double Wall – Mukit, joissa on kaksi seinämää. Ne tarjoavat lämpösuojakerroksen, joka auttaa suojaamaan käyttäjää mukissa olevan kuumuuden vaikutuksilta. Tämä tyyppi sopii sekä kylmiin, että kuumiin juomiin.

Lämminjuomakupit – Pahvikupit, jotka sopivat kuumille juomille, kuten kahville ja teelle.

Kylmäjuomakupit – Pahvikupit kylmiä juomia, kuten limonadia ja kivennäisvettä, varten.

Valitut suodattimet

Sivu 0 / 0 Yhteensä 0 Tuotetta

Unfortunately, no one is online, but you can send us an email to aspa@tingstad.fi !

Pikalinkit

Information